1300 TL Monitör Önerisi

emrengn93

Hectopat
Merhaba arkadaşlar.

Benim problemim hangi monitörü seçmem gerektiği. RTX 2060 ekran kartlı bir sistem topladım. Şu an kullandığım monitörüm ASUS'un 60 Hz 1 ms Full HD özelliklerine sahip 24 Inc bir monitörü. Bu monitör aynı zamanda DVI girişine sahip. Bu monitörü de değiştirmek istiyorum. 3 model arasında kaldım ve fiyat üst limitim 1300 TL. Bu 3 monitöründe kendimce avantajları ve dezavantajları var.

Cihazlar:

Samsung 144 HZ 4 MS Monitör
Acer 165 HZ 1 MS Monitör
Acer 144 HZ 1 MS Monitör

Öncelikle hepsinin Free Sync desteği mevcut.

Samsung monitörün benim için avantajı G-Sync özelliğini kullanabiliyor olmam. Technopat kanalında da videosu zaten mevcut. Ama 4 ms çok yüksek bir değer mi yoksa yeterli bir değer mi bunu bilmiyorum. Kavisli olması da artı diye bahsediliyor. Panelin de VA olması çok iyi şeklinde yorumlar var.

Acer monitörlerde G-Sync özelliğinin kullanılabilir olup olmadığını bilmiyorum. 1 ms değeri de oldukça cezbedici geliyor. 4 ve 1 ms değerleri ortalama olan bir kullanıcıyı rahatsız edecek bir düzey midir?

4 Ve 1 ms bence standart bir oyuncunun fark edeceği bir değer değil. Kavisli olması avantajından dolayı 3 Ms'den refagat edip Samsung tercih edebilirsin. Üstelik bilinen eski de bir marka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…