baran1291
Kilopat
Daha fazla
10 yıl önce falan hard pad kullanıyordum, ondan sonra ise hep QCK Edge kullandım. Çok alıştığım için ciddi bir değişiklik istemiyorum, dolayısıyla kısaca bunun daha kaliteli olanını arıyorum diyebilirim. Bazı kriterlerim şöyle, o doğrultuda verebileceğiniz tavsiyeler olursa sevinirim:
Aslında bir iki gündür Lamzu Energon'u gözüme kestirmiştim fakat bazı yorumlarda çok hızlı olduğu yazılmış, o biraz gözümü korkuttu. Mesela Reddit'te birisi kendi deneyimlerine ve çeşitli YouTube incelemelerine dayanarak yaptığı şu çizelgede en hızlı padlerin olduğu sıraya koymuş Energon'u, sizce böyle mi gerçekten?
docs.google.com
- Kesinlikle sert ve pürüzlü yüzey istemiyorum, kumaş veya kumaşımsı bir hibrit olabilir eğer pürüzsüz bir yüzeyi varsa.
- QCK'e kıyasla daha Control olmamalı kesinlikle. Ama QCK'e göre biraz daha Speed olabilir.
- Bütçe 1300 civarı.
- Genellikle tac FPS oyunları oynayan birisiyim.
- Mouse Razer Deathadder Essential
Aslında bir iki gündür Lamzu Energon'u gözüme kestirmiştim fakat bazı yorumlarda çok hızlı olduğu yazılmış, o biraz gözümü korkuttu. Mesela Reddit'te birisi kendi deneyimlerine ve çeşitli YouTube incelemelerine dayanarak yaptığı şu çizelgede en hızlı padlerin olduğu sıraya koymuş Energon'u, sizce böyle mi gerçekten?