1300 TL oyun için monitör önerisi

2 Modelde TN panel şahsen önermiyorum yine bu sizin tercihiniz.
Ben rekabetçi oyunlar oynamayacağım için 144 Hz bana hala gereksiz geliyor ve dediğiniz gibi panel tercihi.Çerçeve kalınlığı da önemli tabi ki.

Ben hala bu ikisi arasında gidip geliyorum.

24 inçmi 27 inçmi alacaksınız ona karar verin derim. Link. MSI 24 inç ama renk kalitesi ve contras olarak daha iyi.

24 inçmi 27 inçmi alacaksınız ona karar verin derim. Link. MSI 24 inç ama renk kalitesi ve contras olarak daha iyi.
Hocam düşününce 27 Inc fazla büyük gibi geldi, ben yazılımcı da olduğum için beni yormaması gerek.Açıkçası monitör alması PC toplamaktan daha uğraştırıcı bir işmiş onu anladım

Şöyle bir şey buldum, MSI + Eski bulduğum Acer = Bu model gibi gibi ne diyorsunuz?

Ayrıca IPS panelden vazgeçtim.

Şöyle bir şey buldum, MSI + Eski bulduğum Acer = Bu model gibi gibi ne diyorsunuz?

Ayrıca IPS panelden vazgeçtim.

Burada size detaylara bakmanız için link verdim zaten bakarsanız sizde anlayacaksınız bunları burada tek tek yazmam zaman kaybı aslında ama yazayım.
MSI G241VC modeli PPİ değeri bu önemli bir netlik canlılık keskinlik sağlar görüntüde, sRGB ren gamının %110 unu, NTSC'nin %85'ini, Parlak değeri 250 cd/m2, Kontras değeri 3000:1. Kalite bunlarda saklı + ları bunlar verdiğim link üzerinden başka monitör modellerini'de kendiniz ekleyip baka bilirsiniz.
- lere bakacak olur isek Link e bakın. ve yukarıda yazdığım özellikleri kıyaslayın.
Saygılarımla.

Bunu almaya karar verdim, açıkçası bu fiyat bu özelliklere başka monitör yok en son Acer 144Hz buldum ancak Hz değeri de tek başına MSI modelini geçmiyor, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi parlaklık, ışık yansıması vs. alınabilecek en iyi model bu gibi duruyor.

Herkese teşekkürler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…