Önerebileceğiniz bir monitör var mı hocam? Birde bu sistemle o FPS ortalamasını tutturamazsam ki büyük ihtimalle tutturamam akıcılık bozulur mu? Bu konuda bilgim hiç yok nerdeyse.
Hocam düşününce 27 Inc fazla büyük gibi geldi, ben yazılımcı da olduğum için beni yormaması gerek.Açıkçası monitör alması PC toplamaktan daha uğraştırıcı bir işmiş onu anladım
Acer ED242QRAbidpx 23.6" 4ms 144 Hz (DVI+HDMI+Display) Full en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!
www.hepsiburada.com
Şöyle bir şey buldum, MSI + Eski bulduğum Acer = Bu model gibi gibi ne diyorsunuz?
Şöyle bir şey buldum, MSI + Eski bulduğum Acer = Bu model gibi gibi ne diyorsunuz?
Ayrıca IPS panelden vazgeçtim.
24 inçmi 27 inçmi alacaksınız ona karar verin derim. Link. MSI 24 inç ama renk kalitesi ve contras olarak daha iyi.
Burada size detaylara bakmanız için link verdim zaten bakarsanız sizde anlayacaksınız bunları burada tek tek yazmam zaman kaybı aslında ama yazayım.
MSI G241VC modeli PPİ değeri bu önemli bir netlik canlılık keskinlik sağlar görüntüde, sRGB ren gamının %110 unu, NTSC'nin %85'ini, Parlak değeri 250 cd/m2, Kontras değeri 3000:1. Kalite bunlarda saklı + ları bunlar verdiğim link üzerinden başka monitör modellerini'de kendiniz ekleyip baka bilirsiniz.
- lere bakacak olur isek Link e bakın. ve yukarıda yazdığım özellikleri kıyaslayın.
Saygılarımla.
MSI 23.6" OPTIX G241VC 75Hz 1ms VGA HDMI VA FHD Freesync Curved Gaming Monitör En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile G241VC ITOPYA'da.
www.itopya.com
Bunu almaya karar verdim, açıkçası bu fiyat bu özelliklere başka monitör yok en son Acer 144Hz buldum ancak Hz değeri de tek başına MSI modelini geçmiyor, yukarıdaki arkadaşın da dediği gibi parlaklık, ışık yansıması vs. alınabilecek en iyi model bu gibi duruyor.