1300 TL Sistem Önerisi

Countwork

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba dostlar.

1300 TL bütçem var ve benim için Arma 3'tür, Gta V'dir, Fifa 16'dır "orta" seviyesine aşırıya kaçmadan bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Monitör elimde mevcut.
Bu konuda değerli fikirlerinizi almak istiyorum. Liste şeklinde önerilerinizi alabilirim veya uygun gördüğünüz başka şekilde yorumlarınızı bekliyorum.

• 8 GB RAM
  • 2 GB Ekran Kartı olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu bütçeye ancak APU bir sistem toplanabilir. 100 TL arttırabilirseniz bütçeyi bu sistemi alabilirsiniz. Performansı ile ilgili de aşağıdaki incelemeyi ve testleri izleyebilirsiniz.

İnceleme:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Testler:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sadece işlemci iyi dediğiniz sistemde ekran kartı çok düşük.

Sadece işlemci iyi dediğiniz sistemde ekran kartı çok düşük.
Katılmaktayım size ekran kartı düşük gözüküyor satıcıyla bu konu hakkında konuşayım. Aslında elden alma taraftarıyım.

İllaki ekran kartlı bir sistem mi istiyorsunuz ona göre yardımcı olayım APU'da eni iyi öneriyi adion yapmış.

Laptop'umda zaten low ayar ve 30 FPS'den bıktım. Şöyle biraz çıtayı yükseltme, 60 FPS alma derdindeyim. Arma 3 gibi oyunlarda.

GTA V için 40-50 ideal.

Benim için şöyle dostum. Ekran kartı bana yüksek çözünürlük sunmasın ama 60'ın altını da göstermesin istiyorum.

Peki bütçeyi ne kadar zorlayabilirsiniz ?

İ3 4160 400 TL
H81M-P33 160 TL
8GB RAM 160 TL
1TB HDD 170 TL
Xidmatek Asgard 381 240 TL
GTX 750 Tİ PH 450 TL

1600 TL tutuyor. RAM 4GB olursa 90 TL. Kasa Aerocool GT seçilirse 200 TL olur. O zaman 100 TL ucuzlar tam 1500 tutar.

4GB RAM elbette yeterli değil, fakat kısa bir süre idare edilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…