Phegru Megapat Zamanın Tanığı Katılım 5 Kasım 2016 Mesajlar 1.157 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2020 #11 skyyy dedi: Bu bütçeye kötü bir öneri? Ve ben senin nerden kardeşin oluyorum? Genişletmek için tıkla... Gereksiz cevap KARDEŞİM 246941 dedi: ID Cooling'in 360mm sıvı soğutmalarına da bakılabilir. Bu üslubu uygun bulmuyorum. Hatasını kabul etmiş böyle cevaplara gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ID Collinge bende baktım incelemesi pek yok performans hakkında bilgi de bulamadım.
skyyy dedi: Bu bütçeye kötü bir öneri? Ve ben senin nerden kardeşin oluyorum? Genişletmek için tıkla... Gereksiz cevap KARDEŞİM 246941 dedi: ID Cooling'in 360mm sıvı soğutmalarına da bakılabilir. Bu üslubu uygun bulmuyorum. Hatasını kabul etmiş böyle cevaplara gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam ID Collinge bende baktım incelemesi pek yok performans hakkında bilgi de bulamadım.
skyyy Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Haziran 2019 Mesajlar 2.083 Çözümler 3 29 Kasım 2020 #12 Phegru dedi: Gereksiz cevap kardeşim. Genişletmek için tıkla... Komiksin he.