Teşekkür Ederim.H115i aralarındaki en iyisi, tercih edilebilir.
Teşekkür Ederim ama stoktaki mağazalarda sadece o fiyat normal fiyatı corsair ile arasında 100 tl fiyat farkı çıkıyor genede değer mi sizce ?CM yeterli zaten aralarında fark yok bunların. Radyatör kalınlıkları aynı, CM'nin fanlarını daha başarılı buluyorum soğutma konusunda.
Hocam kasanızın 280mm'ye uyumlu olduğunu söylüyorsunuz. Şunu hatırlatmak istiyorum. 280mm fanlı sıvı soğutucuların radyatörleri daha uzun oluyor. Yaklaşık 310-320 mm arasında. Benim başıma aynı sorun geldiği için aklınızda olsun diye yazmak istedim. 280 mm fanlı radyatörlere uygun olan üst tarafa radyatörüm sığmıyor maalesef. Radyatör uzunluğunu mutlaka kendi sitelerinden kontrol edin. Sıkıntı olmasın.Sıvı soğutma olarak bunları buldum, sizlere de danışmak istedim. Hangisini önerirsiniz? Bütçem 1.300TL civarı kasaya 280mm'lik fanlar uyumlu en fazla. Size danışmak istediklerim, 3 tane fan var şu an hangisi daha iyi olur?
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100i PLATINUM RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H100i PLATINUM RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H115i PLATINUM RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
CORSAIR HYDRO SERİSİ™ H115i PLATINUM RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R 240MM ADRESLENEBİLİR RGB LED SIVI SOĞUTMA KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML240R 240MM ADRESLENEBİLİR RGB LED SIVI SOĞUTMA KİTİ fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
100 TL fark verilir Corsair için CM'de bu modele bakabilirsiniz. https://www.vatanbilgisayar.com/coo...-am4-uyumlu-rgb-led-sivi-sogutma-sistemi.htmlTeşekkür Ederim.
Teşekkür Ederim ama stoktaki mağazalarda sadece o fiyat normal fiyatı corsair ile arasında 100 tl fiyat farkı çıkıyor genede değer mi sizce ?
Sağolun hocam gayet güzel anlatmışsınız RGB olması benim için daha iyi biraz görsel şöleni seviyorum diyelimCorsair Hydro Serisi H115i Pro 280mm RGB LED LGA 775/115X/1366/2011/2066, AMD AM2/AM3/FM1/FM2/sTR4 İşlemci Uyumlu Sıvı Soğutucu Sistemi (CW-9060032-WW)
i9 9900k da bu soğutucuyu kullanıyorum ve oldukça başarılı sonuçlar elde ediyorum. Bekleme durumunda 25 Dereceyi geçmiyor (En düşük %25 hızda çalışmaya ayarladım fanları). Yük altında da 55i geçtiğini görmedim daha. 2K Full Ayarlarda oyun oynuyorum, iş yaparken kullanıyorum, rendera eş bedel derleme işlemleri yapıyorum. Oldukça başarılı. O fark cebinizde kalsın sırf ışıklı diye almayın.
Sağolun hocam buna dikkat etmemde fayda var iyiki söylediniz hemen kontrollerimi sağlayacağımHocam kasanızın 280mm'ye uyumlu olduğunu söylüyorsunuz. Şunu hatırlatmak istiyorum. 280mm fanlı sıvı soğutucuların radyatörleri daha uzun oluyor. Yaklaşık 310-320 mm arasında. Benim başıma aynı sorun geldiği için aklınızda olsun diye yazmak istedim. 280 mm fanlı radyatörlere uygun olan üst tarafa radyatörüm sığmıyor maalesef. Radyatör uzunluğunu mutlaka kendi sitelerinden kontrol edin. Sıkıntı olmasın.
Corsair Hydro 115i almıştım ben de. Onu önerebilirim size de.
Hocam mağlesef 360mm kasa uyumlu değil100 TL fark verilir Corsair için CM'de bu modele bakabilirsiniz. COOLER MASTER MASTERLIQUID 240L (120MMx2)AM4 UYUMLU RGB LED SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ - Vatan Bilgisayar
1000 TL üzerine çıkarsanız ve kasa uygunsa
COOLER MASTER MASTERLIQUID ML360R ADRESLENEBİLİR RGB FANLI SIVI SOĞUTMA KİTİ - Vatan Bilgisayar
Bunlar arasındaki fiyat farkına değecek bir performans görmedim ben olabilecek en ağır testte bile 5-10 derece arasında fark oluyor. 360MM daha sessiz olur.
Hocam kasanızın 280mm'ye uyumlu olduğunu söylüyorsunuz. Şunu hatırlatmak istiyorum. 280mm fanlı sıvı soğutucuların radyatörleri daha uzun oluyor. Yaklaşık 310-320 mm arasında. Benim başıma aynı sorun geldiği için aklınızda olsun diye yazmak istedim. 280 mm fanlı radyatörlere uygun olan üst tarafa radyatörüm sığmıyor maalesef. Radyatör uzunluğunu mutlaka kendi sitelerinden kontrol edin. Sıkıntı olmasın.
Corsair Hydro 115i almıştım ben de. Onu önerebilirim size de.