Jowtax Hectopat Katılım 23 Haziran 2021 Mesajlar 379 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #11 Cytus dedi: SATA modeli kronik sorunlu, M.2 modelinde herhangi bir sorun yok. Ayrıca önerdiğim SSD Plus olan modeli. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama ikisini de Kioxia üretiyor.
Cytus dedi: SATA modeli kronik sorunlu, M.2 modelinde herhangi bir sorun yok. Ayrıca önerdiğim SSD Plus olan modeli. Genişletmek için tıkla... Doğrudur ama ikisini de Kioxia üretiyor.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 12 Ağustos 2022 #12 egeoz316 dedi: Ben p5'i tercih ederim. Genişletmek için tıkla... PTT AVM güvenilir mi sizce?
kfrkan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2020 Mesajlar 526 Çözümler 1 12 Ağustos 2022 #13 kfrkan dedi: Ben de kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Kioxia dan memnunum onun dışında P5 i öneririm
kfrkan dedi: Ben de kullanıyorum çok memnunum. Genişletmek için tıkla... Kioxia dan memnunum onun dışında P5 i öneririm
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2022 #14 MichaelWhite dedi: PTT AVM güvenilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hafta önce PTT AVM'den p5i aldım gayet iyi bir paketlenmiş sekilde 2 günde geldi kargo hızı oturduğun yere göre değişebilir.
MichaelWhite dedi: PTT AVM güvenilir mi sizce? Genişletmek için tıkla... Hocam 1 hafta önce PTT AVM'den p5i aldım gayet iyi bir paketlenmiş sekilde 2 günde geldi kargo hızı oturduğun yere göre değişebilir.
MichaelWhite Hectopat Katılım 3 Temmuz 2020 Mesajlar 240 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Ağustos 2022 #15 Nightamre dedi: Hocam 1 hafta önce PTT AVM'den p5i aldım gayet iyi bir paketlenmiş sekilde 2 günde geldi kargo hızı oturduğun yere göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. P5i aldım. PTT biraz yavaş çalışıyor ama yakın zamanda ulaşır. Hepinize teşekkür ederim.
Nightamre dedi: Hocam 1 hafta önce PTT AVM'den p5i aldım gayet iyi bir paketlenmiş sekilde 2 günde geldi kargo hızı oturduğun yere göre değişebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. P5i aldım. PTT biraz yavaş çalışıyor ama yakın zamanda ulaşır. Hepinize teşekkür ederim.
Nightmare12 Decapat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 629 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #16 MichaelWhite dedi: Tamamdır. P5i aldım. PTT biraz yavaş çalışıyor ama yakın zamanda ulaşır. Hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.
MichaelWhite dedi: Tamamdır. P5i aldım. PTT biraz yavaş çalışıyor ama yakın zamanda ulaşır. Hepinize teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun.