.Casper S20 32GB 10.1" FHD Tablet Gri Fiyatı - Taksit Seçenekleri
Casper S20 32GB 10.1" FHD Tablet Gri en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Suan piyasadaki oyunları oynayabileceği hocam. Evet Apple çok güzel ama bütçeyi çok aşıyor. Önerdiğiniz ürüne bakacağım teşekkür ederim.Oyun fakat ne tarzda oyun? Hepsi bir değil sonuta. İndirim olduğu zaman şu tablet uygun olabilir.
Bunun dışında gerçekten uzun süre kullanılabilecek bir cihaz istiyorsanız Apple benim gözümdeki tek markadır. Eğer bütçe arttırılıp alırsanız güzel olur ama ikinci el de bakabilirsiniz.![]()
SAMSUNG Galaxy Tab A Sm-T510 10.1" (2019) Tablet Siyah
GALAXY TAB A 2019 SIYAHwww.mediamarkt.com.tr
İncelemelerine bir bakayım hocam teşekkürler.Casper S20 32GB 10.1" FHD Tablet Gümüş Fiyatı - Taksit Seçenekleri bu da açık renk olanı![]()
Anladım hocam ipad olarak 7.nesil mi öneriyorsunuz?@Justpub PUBG Mobile tarzı oyunları düzgün bir şekilde oynayamayacağınızı bilmeniz gerekiyor. Ha, onun dışında Subway Surf tarzı basit oyunların bir tık üstü de gayet rahat çalışacaktır. Ben Casper markasına karşı çok önyargılıyım çünkü laptoplarında verilen paraya deymeyecek ürünlere amblemini basıp sattılar senelerce. 2 yıl önce tablet kullanmayı bıraktım ve son kullandığım ise Samsung idi. Memnun kalmıştım.
İkinci el fiyatları bile bütçenizin çok üsttünde. Bu nedenle önermiyorum. Ki ikinci el piyasası sıfırlara yaklaşmış durumda. Attığım ürün genel olarak çok ağır olmayan oyunları rahat bir biçimde çalıştırır. İndirimlerde bütçenizle denk seviyeye geliyor. Hafızasını da arttırabilirsiniz eğer yeterli gelmediyse gözünüze.Anladım hocam ipad olarak 7.nesil mi öneriyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.