1300 TL Toplama Bilgisayar

Makaleler
13
Daha fazla  
Bir arkadaşımın dizüstü bilgisayarının anakartı yandığı için masaüstü bilgisayar toplamak istediğini söyledi. Monitörü mevcut sadece kasa alacağız. Mouse vs. zaten laptopta da kullanıyordu. Önerilerinizi yazarsanız mutlu olurum.

Kendim de topluyorum. Eğer uzun vadede (1-2 Yıl) bu bütçeye tavsiyemdir. Bir de 500tllik bir İ5 işlemci alırsan Vatandan tadından yenmez bu sistem. Laptop undan HDD alırsa çalışır mı bilmem onu hocalarım söyler ama çalışırsa onu da eklemeli.

156 TL fiyatı aştık fakat çok sorun olursa belirtirsin. Olmassa bu sistemi almasını tavsiye ederim.

Bütçe biraz aşılabilir dizüstü bilgisayarı parçalayacağız, parça satışı için köşeye not ediyorum hepsini. Arkadaşım İstanbul'da kendisi alacak ben alamayacağım parçaları. İstanbul'da elden alma olursa çok daha iyi olur.

Apu için koymadım. İşlemci için koydum i3 4160 tan hem ucuzdu hem de daha performanslıydı. O yüzden Apu yetersiz gelir diye de ekran kartı da sığdırdım sisteme. @swimmer_tr

Amd x4 860k koyulsa daha iyi olur diye dusunuyorum islemci gucu bu apudan daha yuksek. Ustelik fiyat olarak ayni seviyede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…