1300 TL Upgrade Edilebilir Sistem Toplama

• Konuyu başlatan M7DF
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 1.831

M7DF

Hectopat
Merhabalar, aslında biraz bekleyip bütçemi arttırıp bir bilgisayar toplamak istiyordum. Ama günlük işlerde de lazım oluyor, ben de şimdilik idarelik bir sistem toplamaya karar verdim. Monitörüm yok. Sistemde upgrade imkanı olursa iyi olur, yaza doğru ekran kartı, işlemci vb. takviyesi yapabilirim. Pentium G4400 + R7 250x düşünüyorum ama o da biraz bütçeyi aşıyor gibi monitör de alınacağı için. APU toplarsam da upgrade bakımından kısıtlı olacak sanırım. En fazla LoL oynarım, onun dışında günlük işler. APU mu toplamalıyım bu bütçeyle sizce? Veya şimdi toplama biraz bekle mi dersiniz. 1 ay bekleyebilirim gibi ama bunun bir artısı olur mu bilmiyorum. Dolar zaten rekor kırıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
i3 6100 ile ekran kartsız toplayabilirsin. Moba oynarsın rahat. Düşük ayarlarda 1080P çözünürlükte güncel oyunların çoğunu da açar. İleride ekran kartı konusunda da önü açık bir sistem olur. RX 460-470 GTX 1060 bütçeye göre.

Sistemi böyle diz madem yaza doğru upgrade yapacaksın ekran kartınıda yazın alır keyfine bakarsın. İşlemcinin içindeki GPU ile çok rahat LoL oynarsın. Yeni işlemcileri beklemeye gerek yok ZEN APU yapmayacaksan eğer gerek yok.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Üstteki sistem gayet iyi. Sadece HDD'yi WD Blue 1TB ile değiştiriseniz daha iyi olur.
Bence fiyat/performans olarak bu daha iyi tabi siz bilirsiniz. Umarım hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. Güle güle kullanın.

Ekran kartı alana kadar işlemci ekran kartını kullanacağınız için uyarı yapayım bu anakart DVI,VGA destekliyor haberiniz olsun HDMI mönitörünüz varsa başka anakart tavsiye edelim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

1.323 TL
Param oldukça sürekli yükseltme yaparım dersen, bu şekil bir sistem alabilirsin.

İntel G4400 için Z serisi bir anakart sencede biraz abartı olmamış mı? Tabi geleceğe yönelik diyor orası doğru ama yatırımı anakart yerine işlemciye yapması daha doğru olur.

Yeni nesil oyunlar ve uygulamalar için sanal ya da gerçek 4 çekirdek standartı var artık adamın parası varken 2 çekirdek g4400 alacağına i3 alsa daha iyi olmaz mı?

G4400 kötü olduğundan değil pek çok AMD işlemcisinden daha iyidir. Bende eğer i3 paran yetmiyorsa AMD işlemciler yerine öneriyorum güçlü bir işlemci ama paran varken i3 almak daha mantıklı gibi.

Bence fiyat/performans olarak bu daha iyi tabi siz bilirsiniz. Umarım hiç bir sorunla karşılaşmazsınız. Güle güle kullanın.

Ekran kartı alana kadar işlemci ekran kartını kullanacağınız için uyarı yapayım bu anakart DVI,VGA destekliyor haberiniz olsun HDMI mönitörünüz varsa başka anakart tavsiye edelim.

Arkadaş monitörüm yok yazmış. Birinizde monitör eklememiş , hepiniz haybeye atıp tutmuşsunuz.

Arkadaş monitörüm yok yazmış. Birinizde monitör eklememiş , hepiniz haybeye atıp tutmuşsunuz.
Evet orasını görmemişim ama arkadaş sistemi beğendiğini söyledi demek ki sorun değil. Eğer bu fiyata mönitörde eklenirse malesef DDR4 sistem dizilemez upgrade sistem olmaz.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı