1300 TL Wireless mouse önerisi

• Konuyu başlatan w3gh
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 984

w3gh

Femtopat
Daha fazla  
Öncelikle bütçem 1000-1300 TL civarında.
Şu an kullandığım mouse SteelSeries Rival 100 boyutu elime tam oturuyor hatta biraz küçük kalıyor. FPS oyunları için kablosuz mouse bakıyorum ilgimi çeken 2 mouse şunlar:
Ajazz AJ159p.
Attack Shark R1.
Sizce bunlardan hangisini almalıyım. Tercihen beyaz mouse olursa daha iyi, klavyem beyaz olduğu için uyumlu olsun istiyorum. Varsa eğer bildiğiniz bir mouse öneriye açığım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet ona da denk gelmiştim daha detaylı göz atacağım. Tavsiye için teşekkürler.

Replika muhabbeti varmış biraz işkillendim o fareden ama yine de teşekkürler.

Önerim AJ159p ya da AJ159 Pro yönünde olur bu fiyat bandında çok da rakibi yok malzeme kalitesi iyi deniyor, tek sıkıntısı çok fazla insandan ağırlığın büyük oranda arkada toplandığını ve dengesizlik yaptığını duymuştum. Ağır mouse lara alışıksanız çok da etkileyeceğini zannetmiyorum.

Önerim AJ159p ya da AJ159 Pro yönünde olur bu fiyat bandında çok da rakibi yok malzeme kalitesi iyi deniyor, tek sıkıntısı çok fazla insandan ağırlığın büyük oranda arkada toplandığını ve dengesizlik yaptığını duymuştum. Ağır mouse lara alışıksanız çok da etkileyeceğini zannetmiyorum.
Şu an kullandığım mouse 120 gram, Steel Series Rival 100. 2 mouse arasında kararsızım AJ159P ya da Fury Level Z1 var aklımda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı