1300 TL'ye 40 numara krampon önerisi

Katılıyorum sana, rapido 790TL düşük bütçe için önerdim. Bu arada copa Pure attığım linkte daha ucuz.

O Fiyatlara lig meriçler daha kaliteli oluyor aslında. Rapido çok değişik bir model elle tutulur hiçbir yanı yok.

İfadeler: Vlx
O fiyatlara lig meriçler daha kaliteli oluyor aslında. Rapido çok değişik bir model elle tutulur hiçbir yanı yok.

Sağlık sebebiyle uzun dönemdir oynamadığım için devam edip edemeyeceğimi görmek için rapido ile başlamıştım ben, neden bilmiyorum lig meriçten daha iyi gelmişti. Sizin bilgileriniz daha güncel, daha doğrudur muhtemelen.

Hocam 2200 TL olan kramponodası falan var onlardamı replika?

Hocam oradan alınan ürünler normalde copa Pure kalitesinden daha düşük olup görüntüsü için para vereceğiniz ürünler, kuzenim aldı oradan biliyorum.

Hocam benim kuzende oradan almıştı kod falan okuttuk orijinalmiş falan dedi bilmiyorum fazla.

Hocam benim kuzende oradan almıştı kod falan okuttuk orijinalmiş falan dedi bilmiyorum fazla.

Dostum o kodlarla neleri orijinal çıkartıyorlar bilemezsin. Benim arkadaşımın AliExpress'ten 400TL ücretle aldığı Apple AirPods Pro orijinal gözüküyordu.

Dostum o kodlarla neleri orijinal çıkartıyorlar bilemezsin. Benim arkadaşımın AliExpress'ten 400TL ücretle aldığı Apple AirPods Pro orijinal gözüküyordu.

Biliyorum o AirPods'ları ANC modeli olması lazım.

İfadeler: Vlx
Çakma ayakkabı giymek istiyorsan giy hocam. Sana orijinal öneriyorum beğenmiyorsun ne diyebilirim ki.

Çakma ayakkabı giymek istiyorsan giy hocam. Sana orijinal öneriyorum beğenmiyorsun ne diyebilirim ki.

Beğenmiyorum demedim sadece oradakilerin sahte olduğunu sayenizde öğrendim Adidas Predator alacağım.

Hocam 1200 TL'ye sipariş verdim Adidas Predator'u iyi fiyat mı kuponda vardı bu fiyata geldi.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…