1300 TL'ye ekran kartı ve işlemci önerisi

Semih_456

Hectopat
Daha fazla  
Benim şu an Casper bir bilgisayarım var. Zamanında almıştım. Kendim toplamadım ve şu anki performansı acayip kötü. Oynayacağım oyunları taşımıyor ve bende PS4'ü satıp parasıyla ekran kartı ve işlemci almak istiyorum. Ekran kartı 1050 Ti diye düşündüm. Siz yine bana tavsiye verirseniz mutlu olurum. GTA 5 ve PUBG oynayacağım. Anakart Casper Nirvana oluyordu. PSU 230W. Yeter mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Anakart Casper'in yapmış olduğu bir anakart. Toplam bütçemi biraz aşabilirim.

En fazla da 2000 TL'ye çıkabilirim.

bandicam 2017-12-05 23-54-55-059.jpg

İşlemci: AMD 7th X4 950262 TL
Anakart: ASRock A320M 301 TL
Ekran Kartı: GALAX 1050Ti EXOC 4GB 128Bit 773 TL
Bellek: Team T-Force Vulcan DDR4 8Gb 2400Mhz 393 TL
Kasa:Dark F40 500W 80+ Oyuncu Kasası375 TL
Toplam:2.104 TL
[TBODY] [/TBODY]
Şuan bir siteden (adını vermem yasak mı bilmediğim için yazamadım) bilgisayar sihirbazından alınabilecek en düşük fiyatlı sistem budur. HDD eklemedim, eski sisteminde HDD olduğunu düşünerek. Şuan topladığım sistemdeki bazı parçalar özel indirimde şuanlık fiyat böyle ilerleyen saat veya günlerde bu toplam fiyat biraz artabilir. Benim önerim budur bu bütçe için illaki abilerim veya kardeşlerimde bir fikir, sistem toplayıp sana yardımcı olacaktır.

Not: Bir farklı siteden sistemle oynamadan bir kaç değişiklik ile 2.024 TL'ye aynı sistemi topladım.

@Neko

Son düzenleme:
Casper bilgisayarın üstünden ilerlemektense işe yarayan parçaları çıkarıp onu da satın.

En baştan sıfır bir bilgisayar dizelim.

@NateOnline Sitenin adını vermen yasak değil.

Kasanın içindeki o PSU nasıl bilmiyorum. Bu yüzden ayrı ayrı almak daha iyi olabilir.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı