1300 TL'ye ekran kartı veya sistem almak

semihcakmak1

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, elimde 1300TL'ye yakın bir miktar para var. Bu parayla GTX 1050 Ti mı almalıyım yoksa işlemci, anakart ve RAM mi almalıyım? Şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemci olarak önerebilieceğim bir işlemci bütçene tam oturuyor.
Intel Core i5-8400 Soket 1151 2.8GHz 9MB İşlemci Fiyatı
AMA N YAZIKKİ O PARÇATYI ALAMAM! ÖBÜR AY GERİ KALAN PARÇALARI ALACAĞIM ÇÜNKÜ! 3650 TL GİBİ BİR BÜTÇEM VAR VE BENCE BU FİYATA EN İYİ SİSTEM BU OLUR
AMA N YAZIKKİ O PARÇATYI ALAMAM! ÖBÜR AY GERİ KALAN PARÇALARI ALACAĞIM ÇÜNKÜ! 3650 TL GİBİ BİR BÜTÇEM VAR VE BENCE BU FİYATA EN İYİ SİSTEM BU OLUR
SADECE İŞLEMCİ ANAKART RAM Mİ YOKSA EKRAN KARTI MI ONU BELİRTİRMİSİN? TEŞEKKÜRLER!

GÜZEL FAKAT BENİMCİ ALACAĞIM YER TOPTANCI TARZI YER OLDUĞU İÇİN BİLEMEDİM AMA KARARIM İNTEL

1366x768 monitörde oynayacağım için i3 8100 daha ucuz. o yüzden benim için daha iyi
Sadece oyun oynayacaksın değilmi ? Youtube, Twitch gibi platformlarıda yayın veya render yapacaksan sıkıntı olabilir.

Sadece oyun oynayacaksın değilmi ? Youtube, Twitch gibi platformlarıda yayın veya render yapacaksan sıkıntı olabilir.
evet öyle bir niyetim yok asla da olmaz sadece OYUN
Sanırım yeni oyunları oynamak istiyorsun,emin ol AMD vulkan ve çoklu çekirdek performansı sayesinde yeni oyunlarda daha başarılı.
YUKARDA DEDİĞİM GİBİ LİMİTİM BUNA EL VERİYOR. İSTEDİĞİ KADAR DA BAŞARILI OLSUN. ZATEN MONİTÖR DÜŞÜK OLDUĞU İÇİN İKİSİNİNDE PERFORMANSI 60FPS İ GEÇECEKTİR ZATEN. UPGRADE ZAMANINDA İSE DEĞİŞTİRİRİM ZATEN. ONUNDA Bİ 3 SENESİ VAR

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı