Dareu A950 bu fiyat bandında en iyisi bugün elime geçti. Hafiflik, malzeme hissiyatı ve kalitesi, etkileyici. Akşam Warzone oynarken kullanmak için sabırsızlanıyorum. G703'ten geçiş yaptım. Kesinlikle öneririm.![]()
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz Temel Özellikler: Düğme: sol, sağ, kaydırma tekerleği, ileri, geri, alt mod düğmesi, alt DPI düğmesi (BT eşleştirme)Sensör: PAW3395MCU: Nordic 52833Mikro anahtar: Kailh siyah GM8.0, 80 milyon ömürlüKablolu ve 2.4G: 400/800/1600...shop.connectgame.com.tr
Dareu A950 bayağı iyi fare bu fiyata göre.
Peki palm mı tutuyorsun, mouse kavramasi nasıl, el ölçün nedir, serçe parmağın boşta kalıyor mu, ergonomik mi?Dareu A950 bu fiyat bandında en iyisi bugün elime geçti. Hafiflik, malzeme hissiyatı ve kalitesi, etkileyici. Akşam Warzone oynarken kullanmak için sabırsızlanıyorum. G703'ten geçiş yaptım. Kesinlikle öneririm.
Dareu A950 Pro Ultra Hafif Wireless Gaming Mouse - Beyaz
bende bu firmadan aldım umarım arıza veya teknik servis durumlarında yardımcı oluyorlardır.
1300 TL'ye önerebileceğiniz fareler nelerdir?
palm claw ortası bısey. g703te full palmdı a950de bazen claw tutuyorumPeki palm mı tutuyorsun, mouse kavramasi nasıl, el ölçün nedir, serçe parmağın boşta kalıyor mu, ergonomik mi?
bu mouse 1900tl?![]()
Glorious Model D Wireless Kablosuz Mouse Beyaz Gaming Mat Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Glorious Model D Kablosuz RGB Ergonomik 19000 DPI Gaming Mouse – Mat Beyaz yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.