1300 TL'ye HDD önerisi

Bütçe
1300

darkinbox

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
w3schools.com
Meslek
Bilgisayar Mühendisi
Selam, başlıkta da gördüğünüz üzere yeni bir HDD'ye ihtiyacım var. (EK1) deki fotoğraf, benim disklerim. (EK2) deki ve (EK3) deki disklerden en iyisi almayı düşünüyorum, şu anki kararım western gibi. Sizden istediğim benim disklerimle ek 2'deki ve ek 3'teki linkteki diskler ne kadar uyumlu onu karşılaştırmanız. Daha iyi bir disk önerecekseniz bütçem 1500 TL 2TB. Ürünlerin yenilenmiş olup olmadığına bakılması gerekiyor, ek 2'nin yorumları yenilenmiş ve güvenlik kamerası için olduğu söyleniyor, güvenlik kamerası diskini PC'ye taksam ne olur?
EK1.

Ek 2 WD HDD Mor 2 TB 3.5 SATA 256 MB : Amazon.com.tr: Bilgisayar ek 3 Toshiba 2tb P300hdwd320uzsva High Performance 720rpm 256mb 6.0gb-s Cache Sata 3 Sabit Disk Fiyatı, Yorumları - Trendyol

(EK OLARAK) https://www.hepsiburada.com/wd-blue...56mb-2-tb-hard-disk-wd20ezbx-pm-HBC00000E4GK3 bu diskide gözden geçirmenizi istiyorum, yenilenmiş olup olmadığına bakın. Bu kameralar için değil.

Teşekkürler, bu sorumu cevaplarsanız cevabı kaparsınız, benim disklerim den daha mı iyi bu yoksa daha mı kötü, yoksa eşit diyebilirmiyiz, ayrıca yenilenmiş mi? Ve son olarak daha ucuzu varmı.

Teşekkürler, bu sorumu cevaplarsanız cevabı kaparsınız. Benim disklerim den daha mı iyi bu yoksa daha mı kötü, yoksa eşit diyebilir miyiz? Ayrıca yenilenmiş mi? Ve son olarak daha ucuzu var mı?
2 TB olduğu için daha iyi diyebiliriz. Sinerji'de yenilenmiş ürün satılacağını düşünmüyorum. Daha ucuzunu bulamadım. Son olarak yazım kurallarına dikkat etmenizi öneririm. Ban yiyebilirsiniz

Teşekkürler, bu sorumu cevaplarsanız cevabı kaparsınız, benim disklerim den daha mı iyi bu yoksa daha mı kötü, yoksa eşit diyebilirmiyiz, ayrıca yenilenmiş mi? Ve son olarak daha ucuzu varmı.

Daha ucuzu yok, 500 GB ve altı diskler yenilenmiş oluyor, üretimi durduğu için.

Birinci diskiniz SSD sanırım, yanlış modele bakmadıysam.

Tabii HDD olduğu için SSD'den daha zayıf. İkinci diskinizden çok daha iyi ama.

Teşekkürler iyi günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…