1300 TL'ye Intel i5 650 Nvidia GT 420 Sistem Alınır mı?

buraks000

Hectopat
Daha fazla  
Herkeze merhaba. Yeni bir PC alacagim ve bunu boyle bir imkanim varken kendim yapmak istemedim. Arastirdim ve bu bilgisayari buldum. Bana LoL'u orta ayarda 120 ile 60 FPS arasi oynatir mi? CS:GO tarzi oyunlar kasmadan oynanir mi? Yardim ederseniz sevinirim, simdiden tesekkurler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırsan çok kötü kazık yersin o bilgisayarla oyun oynayamazsın. 1. nesil i5 işlemci çok eski kötü ekran kartı ile gta 3 belki oynarsın. Bir bütçe belirt ve sana bilgisayar toplayalım.
GTA V oynatır dediği kesin 800x600 çözünürlükte low 25 fpsde oynatır.

Selam benim kuzenimin pc si bu ozelliklerden daha kotu mesela 3 gb ram 1 gb ekran karti intele5400m2.7ghz,fakat lolde 120 fps alio
nasil bir istir anlamadim

Bide suan technopatin 1500 tllik oyun bilgisayarini topluorum ondada bi sogutucusununalamiom sıkıntı olurmu

Herkeze merhaba. Yeni bir PC alacagim ve bunu boyle bir imkanim varken kendim yapmak istemedim. Arastirdim ve bu bilgisayari buldum. Bana LoL'u orta ayarda 120 ile 60 FPS arasi oynatir mi? CS:GO tarzi oyunlar kasmadan oynanir mi? Yardim ederseniz sevinirim, simdiden tesekkurler.
Dostum alırsan hayatının hatasını yapmış olursun... Ekran kartsız bir kasa topla. Intel işlemcilerin içinde Intel HD graphics 530 isimli dahili bir ekran kartı bulunuyor. Güçlü, ideal bir Intel işlemci sana LoL'ü full ayarlarda oynatır bundan emin olabilirsin. Bir kaç ay paranı biriktirince de güzel bir ekran kartı alırsın. Al sana canavar gibi oyun bilgisayarı... Bütçeni söylersen yardımcı olabilirim.

Eğer bütceniz varsa i3 tabanlı sistem eğer yoksa diğer sistemi almanız çok iyi olacaktır.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2016-05-23-20-55-41.png
    Screenshot_2016-05-23-20-55-41.png
    124 KB · Görüntüleme: 184
  • Screenshot_2016-05-23-20-58-54.png
    Screenshot_2016-05-23-20-58-54.png
    123,5 KB · Görüntüleme: 177
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı