1300 TL'ye kadar mouse önerisi

burakbeey

Kilopat
1300 TL'ye Zowie FK2-C 1100 TL'ye DeathAdder V2 Mini var 1 2 aylık garantili. Tutuş şeklim palm. Genelde FPS oynuyorum. Bilinmedik markalar hariç tavsiye de alabilirim.

1300 TL'ye Zowie FK2-C 1100 TL'ye DeathAdder V2 Mini var 1 2 aylık garantili. Tutuş şeklim palm. Genelde FPS oynuyorum. Bilinmedik markalar hariç tavsiye de alabilirim.

Bence Attack Shark X3 burada çok hateri olduğunu biliyorum fakat uzun süre kullandım hiçbir sıkıntı olmadı ayrıyeten o mouse ile Valorant'ta yücelik-immo eloda çok oynadım bir eksi yaratmadı.

Bence Attack Shark X3 burada çok hateri olduğunu biliyorum fakat uzun süre kullandım hiçbir sıkıntı olmadı ayrıyeten o mouse ile Valorant'ta yücelik-immo eloda çok oynadım bir eksi yaratmadı.

Kalitesiz mcu ve kronik sorunu var diye onerilmiyor. Yoksa benim de cok begendigim bir fare.

Insanlar cift tiklama baglanti sorunlari gibi sorunlardan sikayetci.

Hiç öyle bir şey yaşamadım oluyorsa bence tek tük insanlarda oluyordur kendi kullanışları yüzünden oluyor olabilir kasam masamın altında hiç kopmada yaşamadım bence bir şans verilebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…