1300 TL'ye masaüstü toplamak

format58

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar elimdeki dizüstü bilgisayarı satıp masaüstü toplayacağım 1300 TL'den satışa çıkardım alıcı hazırda bekliyor. Masaüstü toplamak için çok uğraştım ama bir türlü tutturamadım. Önerilerinizi bekliyorum.

Şuan elimde dizüstü bilgisayar var.

intel core i5 2450m 2.5 ghz turbo bost 3.0 ghz işlemci
2x4 8Gb 1333mhz ram
Nvidia geforce 610m 64bit 1gb harici ekran kartı.
640 Gb 7200 rpm Hdd.

1300 TL'ye satıyorum. takas da buldum ama çok kararsız kaldım takas edeceğim bilgisayar şu şekilde.

Amd FX8150 3.6 ghz 8 çekirdek işlemci.
2x4 8Gb 1600 Mhz ram
nvidia geforce 9800GT 1gb 256 bit ekran kartı.
1Tb 7200 rpm Hdd.

Amd işlemci hiç kullanmadım bu güne kadar o yüzden kararsız kaldım sence satıp toplamalı mıyım yoksa takas mı etmeliyim ?

Takas etmeyi düşündüğünüz kasanın belirttiğiniz parçaları 1000 lira civarı tutuyor. O bütçeye fena değil, işlemci iyi ama işlemciye göre ekran kartı geri planda kalıyor. Ne tür oyun oynuyorsunuz online mi? Fps oyunları mı? belirtirseniz daha çok yardımcı olurum.

Evet 9800 GT Zamanının kral donanımlarından ama şuan için geri kaldı. FPS oyunları da oynuyorum online oyun oynuyorum. şuan kendi bilgisayarımda oynadığım oyun craysis 3. takas ettiğim taktirde üzerine biraz para isteyip gtx 560 almayı düşünüyorum. o zaman nasıl olur ?

Öncelikle Türkçe yazım kurallarına dikkat etmenizi tavsiye ederim. Sorunuza gelecek olursak, daha iyi olur. Fakat üstüne aldığınız paraya ekleme yaparak R9 270X almanızı öneririm. Bir başka seçenek ise ki ben bundan yanayım, 1300 lirayı almanız ve üstüne biraz ekleme yaparak baştan bir sistem toplamanız. Zira sistem istediğiniz doğrultuda size hizmet edecektir.

Tabi ki olabilir. Ama şuan gerçekten bütçem olmadığı için, böyle bir yola başvurdum. Durumum bundan ibaret, tek şüphem amd işlemci idi, onuda sizin görüşünüze ve tavsiyenize bırakıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…