1300 TL'ye masaüstü toplamak

Rica ederim, yalnız dediğimi düşün takas etmektense para alıp üstüne eklemek daha iyi olacaktır. Gereksiz parçalara yer vermemiş oluruz.

Rica ederim, yalnız dediğimi düşün takas etmektense para alıp üstüne eklemek daha iyi olacaktır. Gereksiz parçalara yer vermemiş oluruz.

O zaman siz bana uygun bütçede toplanabilecek, bilgisayar önerebilir misiniz ? Ya da toplayıp benimle paylaşabilir misiniz ?

Bende haziran'a doğru almayı düşünüyorum sistemim:
ASUS Z87-GYRPHON ANAKART-475 TL

İntel Core i5-4440 İŞLEMCİ-511 TL

CORSAİR 4GB 1333 MHZ TEK MODÜL RAM-101 TL

ZOTAC GTX650 Tİ BOOST GDDR5 2 GB 192 BİT DirectX 11.1 EKRAN KARTI-378 TL

COOLER MASTER ELİTE RC-430 500W KASA-218 TL

BENİM TOPLAYACAĞIM BİLGİSAYAR HAZİRAN'DA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM SEN KENDİNE FAZLA GÖRDÜĞÜN PARÇALARI ÇIKARTIP YÜKSELTEBİLİRSİN SANA KALMIŞ AMA BU SİSTEMİ SANA ÖNERİRİM SABİT DİSKİ DE YAZMADIM SEN KENDİ İHTİYAÇLARINA GÖRE SEÇERSİN.BU ARADA BU FİYATLAR VATANIN HAFTA İÇİNDEKİ PAHALI FİYATLARI HAFTA SONU BİLDİĞİM KADARIYLA %25 DÜŞÜYOR FİYATLAR.

Dengesiz bir sistem.

Format58, toplayayım hemen ama bir bütçe belirtin mesela 1300'e bilgisayarınızı satacaksınız, üstüne ne kadar ekleyebilirsiniz?

Dengesiz bir sistem.

Format58, toplayayım hemen ama bir bütçe belirtin mesela 1300'e bilgisayarınızı satacaksınız, üstüne ne kadar ekleyebilir siniz?

1500 TL' den yukarı çıkmasın. Hatta daha düşük olabilir, aşırı borçlandım o yüzden kendimi sıkıntıya sokmak istemiyorum.

- - - Güncellendi - - -

1683 TL yapıyor sanırım yanlış hesaplamadıysam. 1600 TL ye biraz düşük olmamış mı sistem ? asus z87 anakarta bence hiç gerek yok bu sistemde.

Peki benim merak ettiğim ama aramalarıma rağmen kafamdaki cevabı bulamadığım bir soru var. Oyunlarda işlemcinin yüksek kalite olması çok önem taşıyor mu ? Yoksa işlemci 1 nesil geride olsa diğer harici bileşenler yüksek olsa da fps oyunlarında sıkıntı yaratır mı ?

- - - Güncellendi - - -

Hazır toplanmış bilgisayar olarak mesela bu;

http://urun.gittigidiyor.com/bilgis...-cekirdek-1-tb-hdd-2-gb-ekran-karti-103887678

Son düzenleyen: Moderatör:
Online oyunlarda işlemci daha önemlidir. Burada, Haluk ağabeyimizin güzel 1-2 açıklamasını paylaşayım size.

Siz online oyun oynamıyor olsaydınız, çok daha iyi bir ekran kartı önerecektim. Aynı şekilde fps oyunları oynamıyor olsaydınız, çok daha iyi bir işlemci önerecektim.

- - - Güncellendi - - -

Bu ürünü kesinlikle tavsiye etmiyorum. Zira "bakkal" kokusu alıyorum. Ekran kartı modelini dahi belirtmemiş "2GB" demiş geçmiş. 2Gb veya 100gb olmasının bizim için hiç bir önemi yok.

Son düzenleyen: Moderatör:

Online oyun bağımlısı değilim ama ben. Silkroad online oynuyorum oda nadiren arkadaşlarla 1 2 ay takılmaca. intel'in E5200 işlemcisi bile bunu rahatça başarabiliyorsa fx4 fx6 veya fx8 gözü kapalı başarır. Siz bana FPS olarak öneride bulunun, zamanımın birçoğunu fps oyunları ile geçiriyorum. cod ghost, battlefield 4, ac blag flag, craysis 3 yani demek istediğim bu tür oyunları fazla tercih ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…