1300 TL'ye mekanik red Switch klavye önerisi

Hocam sessiz olsun istiyorum fakat bu bastığını istiyor musun olayını pek anlamıyorum bastığını hissediyor musundan kastınız nedir? Fakat en hızlı şekilde iletmesini isterim.
Bazılarında geribildirim olur. Basınca böyle tık eder gibi hissettirir parmağında. En hızlı olarak Yellow switch öneririm hem de güzel bir sesi var ve hafif.

Bazılarında geribildirim olur. Basınca böyle tık eder gibi hissettirir parmağında. En hızlı olarak yellow Switch öneririm hem de güzel bir sesi var ve hafif.
Sizce Redmi seçeyim yellow mu? Bir de bu çıkış yeri cn ve hk var hocam hangisini seçmeliyim?

Tamamdır hocam her şey için teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz sizi yordum fakat son bir sorum var sizce beyaz mı almalıyım siyah mi sizde hangisi var?
Rica ederim hocam, yok yormadınız ne demek vize yaparken kafa dağıtıyorum diyelim Bende beyaz var, bence beyaz alın. Çok ayrı bir havası var cidden bütün ekipmanlarımı beyazla değiştirdim ve iyi ki değiştirdim diyorum. Ayrıca RGB'ler daha çok belli oluyor.

Bana beyaz bir tık sırıtıyor gibi geliyor mouse kulaklık falan hep siyah beyazını alsam çok sırıtır mı acaba masada? Ayrıca mousepadda siyah

Bana beyaz bir tık sırıtıyor gibi geliyor mouse kulaklık falan hep siyah beyazını alsam çok sırıtır mı acaba masada? Ayrıca mousepadda siyah
Mousepad siyahsa sırıtır, hem de epey hocam Ama ileride değişirim diyorsanız bence beyaz klavye ile devam edin. Diğer ekipmanlarla çok sırıtmaz. Kulaklık zaten kulağınızda görmüyorsunuz, mouse de öyle çok şey durmaz yani, bende durmuyordu başlarda

Hocam her şey güzel fakat bir şey fark ettim sanırım bu indirimin 9 saat sonra sona ereceğini mi gösteriyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…