1300 TL'ye modem önerisi

Yok hocam önemli değil, peki bu modeme geçersem acaba bufferbloat testinde düşük sonuçlar alır mıyım, birkaç çözüm yöntemleri oluyor Custom acaba bunda var mı?

Öncelikle internet sağlayıcına bağlı bir durum. Eğer internet yollarında hiçbir sorun yok ise. Bu modem ile de sana sorunsuz gelir internetin.

hocam attığınız linkte modem ve router yazıyor ancak dsl girişi yok ve sinerji harici bütün sitelerde router olarak geçiyor.

Öncelikle internet sağlayıcına bağlı bir durum. Eğer internet yollarında hiçbir sorun yok ise. Bu modem ile de sana sorunsuz gelir internetin.
eğer internet sağlayıcım ile olsaydı neden eski modemimde c tenda da ise f adlım ben burada sorunun modemden kaynaklı olduğunu düşünyorum.

Haklısınız benim hatam. Bu ürün modem ama şöyle durum var Gigabit internetler için. Yani Gpon olan internetler için. Bende sizin fiber kullandığınızı düşündüm. Üzgünüm.

ben dubleks ve çok duvarlı bir evde oturuyorum evin her yerine gideceğini düşünmüyorum ya, keenetic extra dsl olsaydı direkt onu alacaktım ancak 2. yakında da bulamadım

ben dubleks ve çok duvarlı bir evde oturuyorum evin her yerine gideceğini düşünmüyorum ya, keenetic extra dsl olsaydı direkt onu alacaktım ancak 2. yakında da bulamadım
İnternet zaten 70 mbps hocam. Bu modemi alıp birde şu router alsanız tamamdır.
1500 Liraya işiniz çözülmüş olacak. Ben eski internetim ile kullanmıştım güvenin bana.

peki ikisi yerine carier alsam yine aynı fiyata geliyor?

Bir de ileride TurkNet'in fiber altyapısı gelirse ne ona da hazır olmak istiyorum çünkü bulunduğum bölgede çalışmaları başladı

peki ikisi yerine carier alsam yine aynı fiyata geliyor?

Bir de ileride TurkNet'in fiber altyapısı gelirse ne ona da hazır olmak istiyorum çünkü bulunduğum bölgede çalışmaları başladı
Hocam umarım en hızlı sürede Gigafiber gelir. Ben kullanıyroum çok memnunum. Sadece Carier almanız bir şey değiştirmez çekim uzaklıkları aynı olur. İki tane alın ki menzil artsın üst kata da gelsin internet eşit hızda.

Umarım hocam umarım, peki o zaman sizin gösterdiğiniz router artı modemi alacağım.

Umarım hocam umarım, peki o zaman sizin gösterdiğiniz router artı modemi alacağım.
Hayırlı olsun. İlerde zaten Gigafiber gelirse onlar ücretsiz modem veriyor. Zorla router da vermeye çalışıyorlar onu almayın aylık para istiyorlar. İstemiyorum onu diyin. Sadece modem ve gpon versinler. Bu ikisini router olarak bile kullanabilirsiniz hem. İleri dönük amaçlı daha güçlü bir şey alsanız daha
iyi olur aslında ama. Şu an ki modem dsl olduğu için o konuda pek yapacak bir şey yok.

İleriye dönükten kastınız wifi 6 mı ne acaba

Bir de sanırım 5GHz destekleri yok acaba eksikliğin çeker miyim diye düşünmeye başladım çünkü ne kadar da Tenda V12 bufferbloat ta düşük puan vermiş olsa da 5GHz'i hoşuma gitmişti açıkçası

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…