M maykılll Kilopat Katılım 5 Şubat 2017 Mesajlar 98 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2018 #1 Yukarıdada yazdığım gibi 1300 TL'ye monitör almayı düşünüyorum. Çoğunlukla oyun ve film izliyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ağustos 2018
Yukarıdada yazdığım gibi 1300 TL'ye monitör almayı düşünüyorum. Çoğunlukla oyun ve film izliyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim.
Tıbbiyeli Megapat Katılım 25 Mart 2017 Mesajlar 495 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2018 #2 maykılll dedi: Yukarıdada yazdığım gibi 1300 TL'ye monitör almayı düşünüyorum. Çoğunlukla oyun ve film izliyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Benim de pek bilgim yoktur bilgi sahibi değerli forumdaşlar yanıtlayabilir lakin ben oyun oynamak için alsam bütçeme göre bu monitörü alırdım, tasarımı hoşuma gidiyor. Aoc 24,5
maykılll dedi: Yukarıdada yazdığım gibi 1300 TL'ye monitör almayı düşünüyorum. Çoğunlukla oyun ve film izliyorum ona göre öneri yaparsanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... Benim de pek bilgim yoktur bilgi sahibi değerli forumdaşlar yanıtlayabilir lakin ben oyun oynamak için alsam bütçeme göre bu monitörü alırdım, tasarımı hoşuma gidiyor. Aoc 24,5