xGewh Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X 1050 Tİ Gigabyte b450m s2h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #1 Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir.
Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir.
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 6 Aralık 2024 #2 xGewh dedi: Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir. Genişletmek için tıkla... AJ159 Apex sarı siteden.
xGewh dedi: Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir. Genişletmek için tıkla... AJ159 Apex sarı siteden.
xGewh Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X 1050 Tİ Gigabyte b450m s2h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #3 Pentagon dedi: AJ159 Apex sarı siteden. Genişletmek için tıkla... Ajazz düşünüyorum zatende sizce amazon'dan almak mantıklı mıdır
Pentagon dedi: AJ159 Apex sarı siteden. Genişletmek için tıkla... Ajazz düşünüyorum zatende sizce amazon'dan almak mantıklı mıdır
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.148 Çözümler 6 6 Aralık 2024 #4 Pentagon dedi: AJ159 Apex sarı siteden. Genişletmek için tıkla... Apex iyi ama malzemesi kötü önermiyorum. Takıntılıysan sinir eder tıklarken gıcırtı olabiliyor.
Pentagon dedi: AJ159 Apex sarı siteden. Genişletmek için tıkla... Apex iyi ama malzemesi kötü önermiyorum. Takıntılıysan sinir eder tıklarken gıcırtı olabiliyor.
xGewh Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X 1050 Tİ Gigabyte b450m s2h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #5 ozguven_askim dedi: Apex iyi ama malzemesi kötü önermiyorum takıntılıysan tıklarken gıcırtı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Fazla takıntılı değilim AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT iyi midir sizce? hemde 3 günde geliyor
ozguven_askim dedi: Apex iyi ama malzemesi kötü önermiyorum takıntılıysan tıklarken gıcırtı olabiliyor. Genişletmek için tıkla... Fazla takıntılı değilim AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT iyi midir sizce? hemde 3 günde geliyor
Burdaoynayak Centipat Katılım 15 Ağustos 2024 Mesajlar 927 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #6 black shark bak
Pentagon Hectopat Katılım 27 Ocak 2022 Mesajlar 1.114 Çözümler 2 6 Aralık 2024 #7 xGewh dedi: Ajazz düşünüyorum zatende sizce Amazon'dan almak mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... O zaman 1000 TL'ye gidip atack shark gibi çöpleri alırsın senin kararın. xGewh dedi: Fazla takıntılı değilim. AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT iyi midir sizce? Hem de 3 günde geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığınızda Ajazz hocam ama siz bilirsiniz.
xGewh dedi: Ajazz düşünüyorum zatende sizce Amazon'dan almak mantıklı mıdır? Genişletmek için tıkla... O zaman 1000 TL'ye gidip atack shark gibi çöpleri alırsın senin kararın. xGewh dedi: Fazla takıntılı değilim. AJAZZ AJ139 PRO X SUPERLIGHT iyi midir sizce? Hem de 3 günde geliyor. Genişletmek için tıkla... Bu attığınızda Ajazz hocam ama siz bilirsiniz.
falxxx Decapat Katılım 19 Kasım 2023 Mesajlar 773 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Aralık 2024 #8 xGewh dedi: Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir. Genişletmek için tıkla... VXE al Wraith'den code: Swar ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum.
xGewh dedi: Arkadaşlar merhaba maksimum bütçem 1.5k olabilir, bana kablosuz güzel bir mouse önerir misiniz? Tutuşum claw grip'tir. Genişletmek için tıkla... VXE al Wraith'den code: Swar ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum.
ozguven_askim Hectopat Ekipman Ustası Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 5.148 Çözümler 6 6 Aralık 2024 #9 VXE R1 al.
xGewh Picopat Katılım 6 Aralık 2024 Mesajlar 80 Daha fazla Sistem Özellikleri R5 5600X 1050 Tİ Gigabyte b450m s2h 16 gb ram 1 tb ssd Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 6 Aralık 2024 #10 falxxx dedi: VXE al Wraith'den code: Swar ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... vxe r1 indrim kodu ile 1.5K'ya düşüyor r1 pro ile arasında ne var acaba biliyor musunuz Pentagon dedi: O zaman 1000 TL'ye gidip atack shark gibi çöpleri alırsın senin kararın. Bu attığınızda Ajazz hocam ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır efenim zaten ajaazın mouslerini almaya yada vxe r1 almayı düşünüyorum anlamında söyledim
falxxx dedi: VXE al Wraith'den code: Swar ne kadar indirim yapıyor bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... vxe r1 indrim kodu ile 1.5K'ya düşüyor r1 pro ile arasında ne var acaba biliyor musunuz Pentagon dedi: O zaman 1000 TL'ye gidip atack shark gibi çöpleri alırsın senin kararın. Bu attığınızda Ajazz hocam ama siz bilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hayır efenim zaten ajaazın mouslerini almaya yada vxe r1 almayı düşünüyorum anlamında söyledim