1300 TL'ye Sistem Tavsiyesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba kardeşim eğer imkanın varsa hdd ni 7200 RPM yap ve yine imkanın varsa 2 adet ram al 4 gb.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.
Ram tek olarak 8 GB zaten, ben de öyle düşünmüştüm. Arkadaşım boş yere slotları doldurmaya gerek yok dedi. HDD zaten ileride değiştirmeyi düşünüyorum. Geçici yani.

Hdd değişimi yapacaksanız kullanabilirsiniz ama rami imkanınız varsa 2 adet alın daha iyi performans verecektir dual kit olarak.

Ek: Ayrıca raminiz bozulursa tek i bozulmuş olur gerçi ram bozulması nadir olan bir şey.

Yeri değil sanırım ama bir soru sormak istiyorum. GTX 750 Ti kartınız MSI'ın Twin Frozr modeli mi?
Asus Strix O.C GTX 750 Ti ve performansından memnunum gta 5 i bu sistemle high very high ayarlarda oynatıyor ve DX 12 destekli. Başka özel sorularınız varsa Murat Can Güzel | Facebook buradan ulaşabilirsiniz zira ceza almak istemiyorum buradan

Sistem uzun ömürlü olacak. Xigmatek iyi bir marka değil diye biliyorum. HDD değiştirebilirim yeterli param olursa, zaten ilk yükseltmemde HDD değiştireceğimi belirtmiştim. Yorumunuz için teşekkür ederim.

Hayır, iyi bir markadır. Ama istersen kalabilir elindeki kasa ama şekil ve estetik olarak benim gözüme hoş gelen bir kasa. Performansta hiç fark yok diyebiliriz. Param olursa değil bir şeyden kısıp almalısın HDD'yi. 20-30 TL için performansta fark olur. Bilgisayar hızında ve bir çok şeyde. Hem aldığın HDD dizüstü bilgisayar için 2.5 inç sen 3.5 inç olanlara bakman gerek.

Attığınız kasa benim de hoşuma gitti. Daha şık duruyor. Arkadaşıma danışayım, ona göre sistemi değiştirebilirim.

Söylediğiniz gibi değiştirdim. Sanırım bu şekilde daha iyi. 30-40 TL için uğraşmaya gerek yok.

Dosya Ekleri

• adsız.png
    34,6 KB · Görüntüleme: 856
Bence hddyi değiştirip şu hddyi ekleyebilirsiniz bazı yorumlarda cavair blueya göre daha iyi olduğunu okumuştum yine de araştırmanızda fayda ellerinde olmaya bilir ama bazı mağazalarda stoklarında var getirtebilirler belki bir kaç gün beklersiniz yinede siz bilirsiniz.

Seagate 3.5" 1Tb Barracuda Sata 3.0 64Mb Cache 7200Rpm Harddisk - Vatan Bilgisayar

Ayrıca ekran kartından biraz tasarruf edebilirsiniz bütçeniz sıkıntılı ise aralarında belkie 1 - 2 en kötü 3 fps oynayacaktır.
Asus STRIX GTX750 Ti OC GDDR5 2GB 128Bit Nvidia GeForce DX11 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar kullanıyorum tavsiye ederim.

Maalesef İzmir Gaziemir'de oturuyorum ve stokta yok gözüküyor. Şuan Antalya'dayım. 15 gün sonra sistemi toplamayı düşünüyorum. O zaman stoklara gelirse Seagate ile değiştirebilirim. Arkadaşım Seagate tavsiye etti ancak çok fark etmeyeceğini söyledi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…