1300 TL'ye Sistem Toplama

A10 7850k li sistem topla ram in bellekleri 2400-2133mhz olsun. Sonradan ekran kartı alıp güzel bir oyun sistemi oluşturabilirsin.

Son düzenleme:
A10 7850k li sistem topla belleklerin rami 2400-2133mhz olsun. Sonradan ekran kartı alıp güzel bir oyun sistemi oluşturabilirsin.
Öyle düşünüyodum fakat amd apu sistemlerden uzak dur diye bi uyarı aldım. söylediğinizde hem fikiriz

Kasayı uçurmuşsun fazla gelmiş.

Noveniur şöyle bir sistem topladım. ama bütçe biraz daha aşağı inmek zorunda

Noveniur şöyle bir sistem topladım. ama bütçe biraz daha aşağı inmek zorunda .
Güzel olmuş. SSD'yi şimdi almayıp ileride alabilirsin veya belleği ileride alirsin. SSD'yi ileride al derim.

Son düzenleme:
Güzel olmuş. SSD'yi şimdi almayıp ileride alabilirsin veya belleği ileride alirsin. SSD'yi ileride al derim.
Dediğin olabilir ama sıkıldım şu sabit disklerden ya bide birşey araştırdım kasım ayında amd yeni işlemcilerini piyasa sürücekmiş onlarımı beklesem ?????

Dediğin olabilir ama sıkıldım şu sabit disklerden ya bide birşey araştırdım kasım ayında amd yeni işlemcilerini piyasa sürücekmiş onlarımı beklesem ?????
Amd ile ugrasma pentium'u oc ile kullanirsin. Zaten pahali cikar onlar butceyi asar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…