1300 TL'ye sistem toplama

Ben hiç upgrade yapmadan sistemi kullanırım derseniz bu sistemi öneririm ancak ben ileride ram, işlemci, ekran kartı vs. yükseltirim derseniz bu sistemin yerine üstteki arkadaşların verdikleri sistemlere bakabilirsiniz. Bütçeyi biraz aştım kusura bakmayın. Düşürmek isterseniz 500 GB HDD alabilirsiniz.

Toplamı: 1355 TL

Ekran kartı : Gigabyte GV-N75TOC2-2GI GTX750 Ti OC 2GB DDR5 128Bit HDMI 16x | sanalmarketim

Screenshot_5.png

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu sistemden SSD'yi çıkarırsanız 1300 TL'ye alabilirsiniz.

Teşekkür ederim bu sistemi toplayacağım yaklaşık 1250 lira ediyor çok güzel yardımlarınız için hepinize teşekkürler.

Bu sistemi toplamak sizin için en iyisi olmuş. Performans testlerini sizden de görmek isteriz :) Yapabilirseniz güzel olur.
ben o kısımlardan anlamıyorum fakat sistem toplandıktan sonra araştırırım ve 15 tatilde genel olarak fotoğraflar koyarım bu başlığa pek vaktim olmuyor bu aralar sınavlar falan derken geç bakıyorum siz sistemi toplandı olarak bilin şu andan itibaren performans testleri kısmı yapabildiğim en kısa zamanda gelecek bununda altını çiziyorum.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı