SILVERSTONE-3060 oyuncu bilgisayarı AMD Ryzen 5 5600 işlemci, ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
Sinerji Oblivion Ryzen 5 5600X 16GB 480GB NVMe M.2 SSD RTX3060Ti [Can Sungur] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Mega benimde biraz aklıma yattı aslında şuan itopyada indirimde b550m var onu da alıp 450mi satabilirim ama taksitteki faiz ile toplam oluşacak tutar bütçemi aşacak. Acaba iletişime geçsem stoklarında olduğu için özelleştirme kısmına stokta olan anakartları eklerler mi?
Evet monitörden ayrı olarak kasaya ayırdığım bütçe bu onun dışında ekipman almayacağım. Cahilliğime verin optimum sistemden kastınızı anlayamadım.
Mega benimde biraz aklıma yattı aslında şuan itopyada indirimde b550m var onu da alıp 450mi satabilirim ama taksitteki faiz ile toplam oluşacak tutar bütçemi aşacak. Acaba iletişime geçsem stoklarında olduğu için özelleştirme kısmına stokta olan anakartları eklerler mi?
Evet monitörden ayrı olarak kasaya ayırdığım bütçe bu onun dışında ekipman almayacağım. Cahilliğime verin optimum sistemden kastınızı anlayamadım.
Mega benim de biraz aklıma yattı aslında şu an İtopya'da indirimde B550M var onu da alıp 450mi satabilirim ama taksitteki faiz ile toplam oluşacak tutar bütçemi aşacak. Acaba iletişime geçsem stoklarında olduğu için özelleştirme kısmına stokta olan anakartları eklerler mi?
Alabileceğin en iyi sistemi topla demek istedim ama şu an ekran kartını düzgün fiyatlara bulmak çok zor istersen birkaç daha bekle Black Friday indirimleri geliyor kasım'da o zaman daha sağlam bir sistem toplayabilirsin.
Alabileceğin en iyi sistemi topla demek istedim ama şu an ekran kartını düzgün fiyatlara bulmak çok zor istersen birkaç daha bekle Black Friday indirimleri geliyor kasım'da o zaman daha sağlam bir sistem toplayabilirsin.
Anladım evet fiyatlar yüksek parayı iyi değerlendirmek gerekiyor ama hem kasıma kadar bekleyebileceğimi sanmıyorum hem de indirimler olsa bile ilerleyen zamanlarda ürünlerin daha da pahalı olacağını düşünüyorum.