H hreft Picopat Katılım 17 Şubat 2022 Mesajlar 63 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2022 #1 Arkadaşım için sistem bakıyoruz. Bütçesi maksimum 13.000 değerse 13.500 TL. F/P sistem önerilerinizi bekliyorum. Site GameGaraj olursa daha iyi olur. @messinicocugu hocam bakabilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 28 Mayıs 2022
Arkadaşım için sistem bakıyoruz. Bütçesi maksimum 13.000 değerse 13.500 TL. F/P sistem önerilerinizi bekliyorum. Site GameGaraj olursa daha iyi olur. @messinicocugu hocam bakabilir misiniz?
cruelworld Attopat Katılım 17 Mayıs 2022 Mesajlar 47 28 Mayıs 2022 #2 GameGarajdaki sistemlerin kasaları ve PSU'ları hakkında bilgisi ya da deneyimi olan birisi de benim için yazarsa çok memnun kalırım. Kalitelerini merak ediyorum.
GameGarajdaki sistemlerin kasaları ve PSU'ları hakkında bilgisi ya da deneyimi olan birisi de benim için yazarsa çok memnun kalırım. Kalitelerini merak ediyorum.
O One Drive Hectopat Katılım 13 Eylül 2021 Mesajlar 886 29 Mayıs 2022 #3 GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları www.gamegaraj.com
messinicocugu Terapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Nisan 2021 Mesajlar 22.177 Çözümler 24 Yer Chase Stadium İnter Miami Daha fazla Sistem Özellikleri HD 5650 i3-380m 4GB ram (Acer Aspire 5820TG Laptop) Cinsiyet Diğer 29 Mayıs 2022 #4 Kasayı Cooler Master yapıp al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Kasayı Cooler Master yapıp al: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com