Merhaba. İtopya üzerinden kendime hazır sistem almayı düşünüyorum. Aklımda 2-3 tane hazır sistem var. Bunlar sizce nasıldır? Daha iyilerini bulabilir miyim bu bütçeyle?
Bütçe: 13-14K en fazla.
Sinerji Tissaia Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sinerji Tissaia Intel Core i3 13100F 16GB 512GB NVMe M.2 SSD RTX4060 [Oyun Bilgisayarı] fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Sisteme yükseltme yapmayı düşünmüyorum aldığım zaman hiçbir parçayla oynamadan 3 4 yıl devam ederim diye düşünüyorum ona rağmen bu sistemi önerir misiniz daha mı iyidir?
Sisteme yükseltme yapmayı düşünmüyorum aldığım zaman hiçbir parçayla oynamadan 3 4 yıl devam ederim diye düşünüyorum ona rağmen bu sistemi önerir misiniz daha mı iyidir?
Kesinlikle değmez kanka Sinerji bilgisayar da bundan kat kat iyi bir sistem var ve aynı fiyata. Sana tavsiyem kendin toplama, hazır sistem al. Daha uyguna getirirsin.
O bütçeye 3060 sistemler bulmak mümkün ve arada bariz bir fark var 3060a yönelmek çok daha mantıklı gibi sanki buradan test sonuçlarına bakabilirsiniz.