Heykirab Hectopat Katılım 5 Eylül 2022 Mesajlar 1.203 Çözümler 4 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mart 2023 #11 Wloxziq dedi: Ben buna fiyatına aşık oldum + işlemci soğutucu alsam ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
Wloxziq dedi: Ben buna fiyatına aşık oldum + işlemci soğutucu alsam ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... Gerek yok.
Akın Serbest Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 19 Mart 2023 #12 Bu sistemin RAM'ini GSkill olarak değiştirsem M2'sinide WD Blue olarak değiştirsem nasıl olur? Gözüme bayağı iyi gözüktü sistem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Bu sistemin RAM'ini GSkill olarak değiştirsem M2'sinide WD Blue olarak değiştirsem nasıl olur? Gözüme bayağı iyi gözüktü sistem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #13 Akın Serbest dedi: Bu sistemin RAM'ini GSkill olarak değiştirsem M2'sinide WD Blue olarak değiştirsem nasıl olur? Gözüme bayağı iyi gözüktü sistem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 8GB 3060 modeli var o sistem de. Siz 5600 özelleştirmesiyle VOK V1 sistemi alın.
Akın Serbest dedi: Bu sistemin RAM'ini GSkill olarak değiştirsem M2'sinide WD Blue olarak değiştirsem nasıl olur? Gözüme bayağı iyi gözüktü sistem. ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com Genişletmek için tıkla... 8GB 3060 modeli var o sistem de. Siz 5600 özelleştirmesiyle VOK V1 sistemi alın.
Akın Serbest Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 19 Mart 2023 #14 Slippin Jimmy0 dedi: 8 GB 3060 modeli var o sistem de. Siz 5600 özelleştirmesiyle vok V1 sistemi alın. Genişletmek için tıkla... FPS değerlerine baktığım zaman dediğiniz gibi daha makul gibi gözüküyor. Bir sorum daha olacak sistemdeki RAM markası GeIL ben hiç duymadım bir sorun çıkartır mı? Teşekkürler
Slippin Jimmy0 dedi: 8 GB 3060 modeli var o sistem de. Siz 5600 özelleştirmesiyle vok V1 sistemi alın. Genişletmek için tıkla... FPS değerlerine baktığım zaman dediğiniz gibi daha makul gibi gözüküyor. Bir sorum daha olacak sistemdeki RAM markası GeIL ben hiç duymadım bir sorun çıkartır mı? Teşekkürler
Slippin Jimmy0 Megapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 10.310 Makaleler 1 Çözümler 11 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 19 Mart 2023 #15 @Akın Serbest Sorun çıkarmaz.
Akın Serbest Hectopat Katılım 20 Mayıs 2020 Mesajlar 110 Çözümler 1 19 Mart 2023 #16 Slippin Jimmy0 dedi: @Akın Serbest Sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Seçimimi önerdiğiniz şekilde kullanacağım gibi gözüküyor teşekkür ederim
Slippin Jimmy0 dedi: @Akın Serbest Sorun çıkarmaz. Genişletmek için tıkla... Seçimimi önerdiğiniz şekilde kullanacağım gibi gözüküyor teşekkür ederim