Emir Kuzkaya
Hectopat
Daha fazla
Hocam daha uygun olur ancak bütçe yetmiyor. İşlemciden kısılıp alınabilir ancak tavsiye etmiyorum ben.Bu sisteme 2K çözünürlükte bir monitör daha uygun olur.
VIEWSONIC 27" VX2758-2KP-MHD 1MS 144HZ FREESYNC IPS HDMI DP GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
VIEWSONIC 27" VX2758-2KP-MHD 1MS 144HZ FREESYNC IPS HDMI DP GAMING MONITOR fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Hocam bu bütçede biraz sönük kalıyor bu anakart.689 liraya kadar inmişken kesinlikle Tomahawk alınır.
MSI B450 Tomahawk MAX AMD B450 Soket AM4 DDR4 4133(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Ben de yaklaşık olarak bu bütçede sistem topluyorum, ekran kartı yok diye acele etmeyip indirim kovalıyorum. Bu indirimi gördüm az önce tam da sönük kalır mı kalmaz mı diye merak ediyordum. Teşekkür ederim kafamdaki soru işaretini çözdüğünüz için. Hangi ürünlerin indirimini kovalamamı tavsiye edersiniz?Hocam bu bütçede biraz sönük kalıyor bu anakart.
Cevap vermesi zor bir soru hocam, ekran kartı stoğunu düzgün fiyatlı bir şekilde bulana kadar indirim kovalayın. Ekran kartını alınca kalan bileşenleri toplarsınız.Ben de yaklaşık olarak bu bütçede sistem topluyorum, ekran kartı yok diye acele etmeyip indirim kovalıyorum. Bu indirimi gördüm az önce tam da sönük kalır mı kalmaz mı diye merak ediyordum. Teşekkür ederim kafamdaki soru işaretini çözdüğünüz için. Hangi ürünlerin indirimini kovalamamı tavsiye edersiniz?
Aldığım parçalar aşağıdakiler.Cevap vermesi zor bir soru hocam, ekran kartı stoğunu düzgün fiyatlı bir şekilde bulana kadar indirim kovalayın. Ekran kartını alınca kalan bileşenleri toplarsınız.
Hocam ekran kartını bulana kadar uygun fiyatlı ürün aldığınızda alabilirsiniz, ekran kartı bulduğunuzda ekran kartını takıp çalıştırırsınız. Aynı şekilde düşünüyoruz sanırım.Aldığım parçalar aşağıdakiler.
-SSD
-Kasa
-PSU
Ekran kartı son parça olur, onu aldığım gibi takar ve pc yi kullanmaya başlarım diye düşünüyordum ama siz böyle diyorsanız sanırım yanlış düşünmüşüm. Buradan sonra ilk ekran kartını mı bekleyeyim yani? RAM kovalayım mı?