K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #11 KpY0s dedi: Ekran kartını alınca kalan bileşenleri toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Şurayı okuyunca farklı düşünüyoruz zannetmiştim
KpY0s dedi: Ekran kartını alınca kalan bileşenleri toplarsınız. Genişletmek için tıkla... Şurayı okuyunca farklı düşünüyoruz zannetmiştim
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Şubat 2021 #12 berkceylan dedi: Şurayı okuyunca farklı düşünüyoruz zannetmiştim Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bulana kadar diğer bileşenleri uygun fiyata bulamazsanız diye söylemiştim orayı, anlatım bozukluğu olmuş biraz.
berkceylan dedi: Şurayı okuyunca farklı düşünüyoruz zannetmiştim Genişletmek için tıkla... Ekran kartını bulana kadar diğer bileşenleri uygun fiyata bulamazsanız diye söylemiştim orayı, anlatım bozukluğu olmuş biraz.
K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #13 KpY0s dedi: Ekran kartını bulana kadar diğer bileşenleri uygun fiyata bulamazsanız diye söylemiştim orayı, anlatım bozukluğu olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com bu ekran kartı bu bütçeler için uygun fiyatlı sayılabilir mi?
KpY0s dedi: Ekran kartını bulana kadar diğer bileşenleri uygun fiyata bulamazsanız diye söylemiştim orayı, anlatım bozukluğu olmuş biraz. Genişletmek için tıkla... MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com bu ekran kartı bu bütçeler için uygun fiyatlı sayılabilir mi?
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Şubat 2021 #14 berkceylan dedi: MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com bu ekran kartı bu bütçeler için uygun fiyatlı sayılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi X570 anakartlardan biri, tercih edilebilir bütçe kısıtlıysa. O.C amacınız var mı?
berkceylan dedi: MSI X570-A Pro AMD X570 Soket AM4 DDR4 4400(OC)MHz ATX Gaming Anakart - incehesap.com bu ekran kartı bu bütçeler için uygun fiyatlı sayılabilir mi? Genişletmek için tıkla... Giriş seviyesi X570 anakartlardan biri, tercih edilebilir bütçe kısıtlıysa. O.C amacınız var mı?
K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #15 KpY0s dedi: Giriş seviyesi X570 anakartlardan biri, tercih edilebilir bütçe kısıtlıysa. O.C amacınız var mı? Genişletmek için tıkla... OC amacım yok, bütçe kısıtlı değil. İndirime girince sormak istedim. O zaman takibe devam ediyorum ben. Çok teşekkür ederim.
KpY0s dedi: Giriş seviyesi X570 anakartlardan biri, tercih edilebilir bütçe kısıtlıysa. O.C amacınız var mı? Genişletmek için tıkla... OC amacım yok, bütçe kısıtlı değil. İndirime girince sormak istedim. O zaman takibe devam ediyorum ben. Çok teşekkür ederim.
Dark Lord of the Sith Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Haziran 2017 Mesajlar 6.391 Makaleler 5 Çözümler 10 Yer Fortress Vader 22 Şubat 2021 #16 berkceylan dedi: OC amacım yok, bütçe kısıtlı değil. İndirime girince sormak istedim. O zaman takibe devam ediyorum ben. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... OC amacı yoksa B550 serisi daha güzel duruyor, bende B550 Tomahawk düşünüyorum şahsen.
berkceylan dedi: OC amacım yok, bütçe kısıtlı değil. İndirime girince sormak istedim. O zaman takibe devam ediyorum ben. Çok teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... OC amacı yoksa B550 serisi daha güzel duruyor, bende B550 Tomahawk düşünüyorum şahsen.
K krsck Hectopat Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 547 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Şubat 2021 #17 KpY0s dedi: OC amacı yoksa B550 serisi daha güzel duruyor, bende B550 Tomahawk düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Şimdi akakcede filtreledim b550 olarak 35 ürün çıktı Biraz araştırma yapıp filtreyi daraltacam ve kalanları indirim için takibe alacam. Yakaladığımın konusunu açarım, güzel bir şeyse belki birlikte alırız
KpY0s dedi: OC amacı yoksa B550 serisi daha güzel duruyor, bende B550 Tomahawk düşünüyorum şahsen. Genişletmek için tıkla... Şimdi akakcede filtreledim b550 olarak 35 ürün çıktı Biraz araştırma yapıp filtreyi daraltacam ve kalanları indirim için takibe alacam. Yakaladığımın konusunu açarım, güzel bir şeyse belki birlikte alırız