Hocam neden o bütçe varken bunu alıyorsunuz? Valorant, CS işlemci tabanlı oyunlar. CS'yi belki oynarsınız ama Valorant'ı bu işlemci ile Low'da rahat 60 FPS oynayamazsınız. Monitör dahil miydi bütçeye?
Hocam neden o bütçe varken bunu alıyorsunuz? Valorant, CS işlemci tabanlı oyunlar. CS'yi belki oynarsınız ama Valorant'ı bu işlemci ile Low'da rahat 60 FPS oynayamazsınız. Monitör dahil miydi bütçeye?
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
Eleştirilerine bir bak 5500 bir zamanlar 5600G gibiydi grafik kartını çıkarıp sundular 5500 pişmanlık çok sıcakta çalışır fakat tabii ki alınmaz değil.
MANTIS-6600 Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile gönderilmektedir.
Eleştirilerine bir bak 5500 bir zamanlar 5600G gibiydi grafik kartını çıkarıp sundular 5500 pişmanlık çok sıcakta çalışır fakat tabii ki alınmaz değil.
Hocam bu sistem için ayrı konu açmanızı öneririm size değişmesi gereken şeyleri söylerler malum benim anakart işlemci ve ekran kartı dışında diğer şeylerle çok bir alakam yok.
Yalnız RAM'i XPG 3600 MHz yapın anakartı değiştirince ekstra avantaj olur.
Hazır sistemler, PC Toplama, Gaming Bilgisayar, Ekran kartı, Gaming monitör, Gaming Kulaklık, Gaming Mouse ürünleri uygun fiyatlarla Tebilon'da!
www.tebilon.com
Hocam işlemciyi 5500 yapıp alın.
Yalnız ileride ekran kartı değiştirirseniz PSU'yu kesinlikle değiştirin. Onun dışında bu sistem için yeterli PSU. Dediğim gibi sadece işlemciyi 5500 yapın.
Yine de yeni konu açıp sorun
Hocam son attığım sistemi iyice araştırdım ve işlemciyi 5500 yaparsanız hiçbir sorun olmaz. Tabii sistemi yenilerken PSU da değiştirin.
Fakat yine ve yine diyorum başkalarınada sorun. Benim dediğime bakarak almayın kendiniz araştırın