13000 TL telefon önerisi

Bütçe
13000

nunuwl

Decapat
Daha fazla  
Oyun çok oynamıyorum ama oyun da oynayacak, kamerası, bataryası ve ekran çözünürlüğü iyi bir şey arıyorum. Kulaklık girişine falan gerek yok. Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Aile durumumuz çok iyi olmadığı için 5 veya 6 yıl kadar gidecek bir şey arıyorum.

Oyun çok oynamıyorum ama oyun da oynayacak, kamerası, bataryası ve ekran çözünürlüğü iyi bir şey arıyorum. Kulaklık girişine falan gerek yok. Bluetooth kulaklık kullanıyorum. Aile durumumuz çok iyi olmadığı için 5 veya 6 yıl kadar gidecek bir şey arıyorum.

Realme GT 2.

Samsung S20 fe
Realme GT2
Realme Gt2 Pro ( bulabilirsen )

ailem 2. el yönelmiyo bende düşündüm ama
iPhone 11 ekranı berbattı zaten.

S20 FE istiyordum ama güncelleme desteği almicakmış güncellemesiz idare eder mi 5 6 yıl edecekse başka markaya yönelmek istemiyorum.
Güncellemesiz tabi ki idare eder. Güncelleme bana farz diyorsan a73/a54 var. Bence o bütçede en f/p cihazlar gt2 ve s20 fe dir. 1 ay öncesi olsaydı gt2 Pro alabilirdin... Ne yazık ki stok kalmadı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı