13000 TL'ye bilgisayar önerisi

Bütçe
13000

kaganaltug

Hectopat
Makaleler
3
Daha fazla  
Öncelikle selamünaleyküm. LGS yaklaşıyor. Ben de bir bilgisayar almayı düşünüyorum. Genel olarak kod ve siber güvenlik ile ilgileniyorum. Bunun için laptop daha cazip geliyor ama masaüstü de çok cazip :D Bu nedenle bana hem orta seviye oyunları oynayabileceğim (Valorant, GTA 5) hem de şarjı uzun giden, kaliteli, şık ve hafif bir bilgisayar önerir misiniz? Bütçem 13.000 TL. Şimdiden öneri yapan herkese teşekkür ederim.

Hocam daha ince ve şık duran bir bilgisayar var mı? Arkadaş biraz kaba duruyor :D

Hocam daha ince ve şık duran bir bilgisayar var mı? Arkadaş biraz kaba duruyor :D
13 bine farkla en performanslı model bu aynı kasayı @Yavuz_Çetin hocam kullanıyor tasarımını beğenmediysen buna bakabilirsin ekran kartı 45w olduğu için 1650ti gücünde:

13 bine farkla en performanslı model bu aynı kasayı @Yavuz_Çetin hocam kullanıyor tasarımını beğenmediysen buna bakabilirsin ekran kartı 45W olduğu için 1650 Ti gücünde:

Peki bunun dışında oyun ile alakası olmayan bir ofis bilgisayarı da önerebilir misiniz size zahmet?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı