poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 13 Nisan 2021 #21 başkentankara dedi: Hocam siz aynısından mı sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynı cihazdan aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
başkentankara dedi: Hocam siz aynısından mı sipariş verdiniz? Genişletmek için tıkla... Evet aynı cihazdan aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz.
başkentankara Hectopat Katılım 8 Nisan 2021 Mesajlar 66 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2021 #22 poyraz_42 dedi: Evet aynı cihazdan aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 17 inçliği indirime girmiş alayim mi kötü bir şey duydunuz mu?
poyraz_42 dedi: Evet aynı cihazdan aldım. Bu fiyata alınabilecek en iyi cihaz. Genişletmek için tıkla... Hocam 17 inçliği indirime girmiş alayim mi kötü bir şey duydunuz mu?
poyraz_42 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Şubat 2015 Mesajlar 2.248 Makaleler 1 Çözümler 7 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilişim Uzmanı, Network Admin 14 Nisan 2021 #23 başkentankara dedi: Hocam 17 inçliği indirime girmiş alayim mi kötü bir şey duydunuz mu? Genişletmek için tıkla... 17 inç bana büyük gelir o nedenle almadım ama kötü bir şey derken daha önce eski serisini kullanmıştım bir sorun olmamıştı yeni seri de bugün ulaşacak elime bence sorun yaşamazsınız.
başkentankara dedi: Hocam 17 inçliği indirime girmiş alayim mi kötü bir şey duydunuz mu? Genişletmek için tıkla... 17 inç bana büyük gelir o nedenle almadım ama kötü bir şey derken daha önce eski serisini kullanmıştım bir sorun olmamıştı yeni seri de bugün ulaşacak elime bence sorun yaşamazsınız.