Hocam Nvidia sitesinde 5000 yazıyorsa üstüne 1500 veya 2000 ekleyip hesaplamanı öneririm. Zira 3080 için 6700 TL denmişti ama şu an stoklarda yok, stoklara gelse bile 9-10 binden aşağı yok. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gerçek bu. Onun dışında biraz sıkışır ama Ryzen 5 5600x çıktığında hoş bir oyuncu sistemi toplanabilir yani.
Hocam NVIDIA sitesinde 5000 yazıyorsa üstüne 1500 veya 2000 ekleyip hesaplamanı öneririm. Zira 3080 için 6700 TL denmişti ama şu an stoklarda yok, stoklara gelse bile 9-10 binden aşağı yok. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gerçek bu. Onun dışında biraz sıkışır ama Ryzen 5 5600X çıktığında hoş bir oyuncu sistemi toplanabilir yani.
Fiyatları açıklanmıştı şu an elimde yok ama 8-10 FPS senin için çok önemli değilse Ryzen 7 3700x alıp geçmeni öneririm. 8 Çekirdek 16 iş parçası var ve çok güçlü bir işlemci. 5. nesilde çekirdek sayıları artmayacak sadece tek çekirdek performans artışı var yani hangini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum. Dediğim gibi fiyat konusunda şu an bilgim yok.
Fiyatları açıklanmıştı şu an elimde yok ama 8-10 FPS senin için çok önemli değilse Ryzen 7 3700X alıp geçmeni öneririm. 8 çekirdek 16 iş parçası var ve çok güçlü bir işlemci. 5. nesilde çekirdek sayıları artmayacak sadece tek çekirdek performans artışı var yani hangini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum. Dediğim gibi fiyat konusunda şu an bilgim yok.
Hocam NVIDIA sitesinde 5000 yazıyorsa üstüne 1500 veya 2000 ekleyip hesaplamanı öneririm. Zira 3080 için 6700 TL denmişti ama şu an stoklarda yok, stoklara gelse bile 9-10 binden aşağı yok. Hayal kırıklığına uğratmak istemem ama gerçek bu. Onun dışında biraz sıkışır ama Ryzen 5 5600X çıktığında hoş bir oyuncu sistemi toplanabilir yani.
Fiyatları açıklanmıştı şu an elimde yok ama 8-10 FPS senin için çok önemli değilse Ryzen 7 3700X alıp geçmeni öneririm. 8 çekirdek 16 iş parçası var ve çok güçlü bir işlemci. 5. nesilde çekirdek sayıları artmayacak sadece tek çekirdek performans artışı var yani hangini alırsanız alın memnun kalacağınızı düşünüyorum. Dediğim gibi fiyat konusunda şu an bilgim yok.