13000₺ yayın için sistem önerisi

Kasa iğrenç hava akışının iyi olduğunu düşünmüyorum.
O işlemciye o anakart çok kötü olmuş gerçekten. Bir de 8 GB RAM çok az değil mi?

Bakınız, bu yayıncılık aleminde 1080Ti la bile yayıncılık yapanlar var yani, fazlaya kaçmayıp yayıncılık geleceğinizde dair bu parayla daha iyi işler yapabilirsiniz diye düşünüyorum. Ama sizin kararınız!

1080ti la bile dediniz ya 1080ti sanki 1050ti oldu o kartın gücünden haberiniz yok herhalde

Hocam önünüze iki yol çıkıyor.

1- ROG Strix gibi en üst modeller alarak performanstan feragat etmek. Sonuçta başka modelin RTX 2080/2080 Super'i yerine RTX 2070 Super alıyorsunuz. Ama bu şekilde rahat hissedeceğinizi söylüyorsunuz.

2- İlk seçeneğin tam tersini yapmak. Bu şekilde daha yüksek performans alırsınız ama içiniz rahat etmez dediğinize göre.

Bence 2. seçeneği tercih etmelisiniz.

Ilk onerdigimiz sisteme dandik PSU uyumsuz anakart saçma sapan ürünler koyduktan sonra bizim dememizle düzeltmeniz ayrı ilginç. Bilmiyorsanız zorlamanıza gerek yok biraz daha forumda dolaşın konu okuyun bilgilenip önerirsiniz.

Piyasa durumuna göre çok doğru bir durum değil ama ROG Strix serisi ürünlere karşı çok fazla ilgim var ve kalite olarak çok fazla güveniyorum. 1080P oyun oynayıp 720P yayın yapacağım için 2070S serisi bir kart yeterli olur diye düşünüyorum. Soğutmayı gereksiz görmüyorum ama ilerleyen dönemde alınabilir. Önemli olan Anakart ekran kartı ve işlemci benim için. Alabileceğimin en iyisini almalıyım. İlerleyen dönemde RAM yükseltip sıvı soğutmayı ekleyebilirim diye düşünüyorum.

32 GB'a render yapmayacaksanız hiç gerek yok.

Alabildiğimin en iyisi diyorsanız RTX 2080 Super bakacaksınız o paraya.

Anakart deseniz o paralara MSI Carbon modeli çok daha mantıklı.
INNO3D RTX 2070 SUPER iChill x3 Ultra önerir misiniz? Dikkatimi çekti bu kartta, güzel yorumları var ve 1000₺ daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…