AMD Ryzen 5 PRO 3400G 3.7 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 12nm İşlemci(Tray,Fansız) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
En ucuz AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! AMD Ryzen 3 3200G Dört Çekirdek 3.6 GHz İşlemci özelliklerini incele, 2.398,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
AMD Ryzen 3 4300GE 3.50 Ghz 4 Çekirdek 6MB AM4 7nm İşlemci(Tray,Fanlı) fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
AMD Ryzen 5 3400G'nin aynı oyundaki işlemci kullanımı nispeten diğer işlemciye göre daha düşük. Ayrıca daha fazla FPS veriyor gibi görünüyor.
Vega 11 Candır. Şu ana kadar AMD'nin üretmiş olduğu en güçlü iGPU sanırsam Vega 11. Benim işlemcide de Vega 11 var. Mesela Vega 6 olan genelde daha düşük FPS vermiş.
O arkadaş benim tek tek aldım parçaları ucuzken kendim toplayacağım benim sadece şu an işlemcim ve ekran kartım kaldı ben ekran kartı olarak RX 570 veya 1650 düşünmüştüm pahalı olmasaydı RX 580 ya da RX 5500XT alacaktım bana şu an ekran kartı ve işlemci lazım işlemciyi APU alıp kullanmam lazım onun için APU işlemci ve ekran kartı önerebilir misiniz? Bende olan ürünlerin linkleri bunlar kasa ve SSD'lerin linklerini koymadım.
Find many great new & used options and get the best deals for Corsair Vengeance RGB Pro 16GB (2 x 8GB) DDR4-3200 PC4-25600 CL16 RAM Kit at the best online prices at eBay! Free shipping for many products!