M A S K Kilopat Katılım 6 Aralık 2016 Mesajlar 195 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2020 #21 @Steelo @Silinen üye hocam şimdi baktım C24G1 monitör çok iyi geldi. bu fiyatlarda benzeri yok diyorsanız almayı düşünüyorum. AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
@Steelo @Silinen üye hocam şimdi baktım C24G1 monitör çok iyi geldi. bu fiyatlarda benzeri yok diyorsanız almayı düşünüyorum. AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com
S Steelo Decapat Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 159 Çözümler 2 2 Mart 2020 #22 M A S K dedi: @Steelo @Silinen üye hocam şimdi baktım C24G1 monitör çok iyi geldi. bu fiyatlarda benzeri yok diyorsanız almayı düşünüyorum. AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Benzeri yok evet. En fiyat performans monitör budur, taşıdığı özellikler bakımından. FiyatSeyir Aradığın ürünü en ucuza bul, alırken kazan! fiyatseyir.com Burdan bakarsan bu monitör bir kaç ay evvel, 1200-1350 bandında satıldı. Şuanda piyasanın durgun olduğu zaman o yüzden pahalı satıyorlar. İndirim kovalarsan bu fiyatlardan alırsın.
M A S K dedi: @Steelo @Silinen üye hocam şimdi baktım C24G1 monitör çok iyi geldi. bu fiyatlarda benzeri yok diyorsanız almayı düşünüyorum. AOC C24G1 23.6" 1ms 144Hz FreeSync Premium WLED VA Full HD Curved Gaming Monitör - incehesap.com Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al! www.incehesap.com Genişletmek için tıkla... Benzeri yok evet. En fiyat performans monitör budur, taşıdığı özellikler bakımından. FiyatSeyir Aradığın ürünü en ucuza bul, alırken kazan! fiyatseyir.com Burdan bakarsan bu monitör bir kaç ay evvel, 1200-1350 bandında satıldı. Şuanda piyasanın durgun olduğu zaman o yüzden pahalı satıyorlar. İndirim kovalarsan bu fiyatlardan alırsın.