1300TL DeepCool AK400 alınır mı?

Ses olarak nasıl yükteyken sesli mi?

Ben kullanıyorum 13600k ile bir sorun yaşamadım gayet sessiz ve iyi. Thermalright'lar daha iyi fakat boyutlarından dolayı ve dijital gösterge şık duruyor diye bunu tercih ettim.

Ben kullanıyorum 13600K ile bir sorun yaşamadım gayet sessiz ve iyi. Thermalright'lar daha iyi fakat boyutlarından dolayı ve dijital gösterge şık duruyor diye bunu tercih ettim.

Benim için sessiz olması yeterli stok fan çok ses yapıyor sırf o yüzden değiştireceğim. Bu yükteyken kendini belli ediyor mu yoksa o derece sessiz mi?

Ölü konuyu canlandırmak gibi olacak ama hala satılan soğutucular o yüzden sıkıntı yok. Thermalright assasin çok daha iyi falan değil hocam. YouTube'da ikisinin karşılaştırması var tam yük altında en fazla 2 derece fark ediyor. Çok daha şık olduğu için AK400 tercih edilir.
Düşük güç tüketiminde 1-2 derece fark olabilir, yüksek güç tüketiminde burst ile aralarında büyük fark olur.

Aynı fiyatta değiller o yüzden şu an yorum yapamayız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…