1300TL Ekran Kartı Önerisi

MertDenizci

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Ekran kartımı yenilemeyi düşünüyorum. Şu an kullandığım ekran kartı Asus R7 370 Strix. Artık AMD bir kart düşünmüyorum çünkü Nvidia kartlar bazı oyunlarda daha avantajlı olabiliyor. İkinci el GTX980 yada sıfır GTX1060 düşünüyorum. Bütçem 1000-1300TL arası. Sizinde fikrinizi sormak istedim, öneriniz var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben olsam GTX 1060 alırdım. Yeni ve güncel olan daha iyidir. Ayrıca bana göre bu fiyata en uygun ekran kartı GTX 1060'dır.

Ben olsam GTX 1060 alırdım. Yeni ve güncel olan daha iyidir. Ayrıca bana göre bu fiyata en uygun ekran kartı GTX 1060'dır.

Teşekkürler yorum için peki GTX1060 ın hangi marka olanını önerirsiniz 1300ü biraz daha esnetebilirim.

Teşekkürler yorum için peki önereceğiniz model bu mudur biraz daha esneyebilir fiyat.

Teşekkürler yorum için peki GTX1060 ın hangi marka olanını önerirsiniz 1300ü biraz daha esnetebilirim.

Teşekkürler yorum için peki önereceğiniz model bu mudur biraz daha esneyebilir fiyat.
Evet, dediğim model bu. Ben de zaten bu ekran kartını almayı düşünüyorum. İsterseniz Technopat ve başka kanallardan GTX 1060'ın oyun performansına bakabilirsiniz.

Bence Rx480 alman daha iyi olur. Her yönden GTX 1060 dan üstün olduğunu düşünüyorum. Hem daha ucuz hem DX12 oyunlarda daha iyi.

2 yıldır R7 370 kullanıyorum ve bazı oyunlarda ki Nvidia avantajları ya da GeForce Experience yazılımı beni kıskandırıyor. Özellikle AMD tercih etmiyorum. Teşekkürler yorum için.

2 yıldır R7 370 kullanıyorum ve bazı oyunlarda ki Nvidia avantajları ya da GeForce Experience yazılımı beni kıskandırıyor. Özellikle AMD tercih etmiyorum. Teşekkürler yorum için.
Tercih senin. Bu forumda da genellikle daha ucuz ve daha performanslı olduğu için Rx480 önerirler genelde. Bu arada AMD de yazılımda yenilikler yaptı bi bakın derim. (NVidia nın yazılımı harbiden güzel.)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…