belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #11 Mcu kaynaklı sorun, genel yani. jxnd dedi: Önerebileceğin alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu?
Mcu kaynaklı sorun, genel yani. jxnd dedi: Önerebileceğin alternatif var mı? Genişletmek için tıkla... Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu?
jxnd Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #12 belirsizz dedi: Mcu kaynaklı sorun, genel yani. Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kablolu olabilir. belirsizz dedi: Mcu kaynaklı sorun, genel yani. Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı? Farelerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum. Son düzenleme: 9 Ağustos 2024
belirsizz dedi: Mcu kaynaklı sorun, genel yani. Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hayır kablolu olabilir. belirsizz dedi: Mcu kaynaklı sorun, genel yani. Kablosuz alacağın her üründe böyle sorunlar var. Kablosuz zorunlu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam öneriniz var mı? Farelerden pek anlamıyorum yardımcı olursanız çok memnun olurum.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #13 jxnd dedi: Hayır kablolu olabilir. Genişletmek için tıkla... El boyutun nedir?
jxnd Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #14 belirsizz dedi: El boyutun nedir? Genişletmek için tıkla... 19 cm hocam.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #15 @pawEn cobra relaxed claw ile eline oluyor mu? jxnd dedi: 19 cm hocam. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığın mouse falan varsa nedir?
@pawEn cobra relaxed claw ile eline oluyor mu? jxnd dedi: 19 cm hocam. Genişletmek için tıkla... Önceden kullandığın mouse falan varsa nedir?
jxnd Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #16 belirsizz dedi: @pawEn cobra relaxed claw ile eline oluyor mu? Önceden kullandığın mouse falan varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Deathadder V2 X Hyperspeed kullanıyordum hocam.
belirsizz dedi: @pawEn cobra relaxed claw ile eline oluyor mu? Önceden kullandığın mouse falan varsa nedir? Genişletmek için tıkla... Deathadder V2 X Hyperspeed kullanıyordum hocam.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #17 jxnd dedi: Deathadder V2 X Hyperspeed kullanıyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Eline oluyor muydu? O tutuşla olması biraz zor ama.
jxnd dedi: Deathadder V2 X Hyperspeed kullanıyordum hocam. Genişletmek için tıkla... Eline oluyor muydu? O tutuşla olması biraz zor ama.
jxnd Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #18 belirsizz dedi: Eline oluyor muydu? O tutuşla olması biraz zor ama. Genişletmek için tıkla... O mouse ile palm ağırlıklıydı hocam. Şu an bir tık daha küçük dandik HP mouse kullanıyorum geçici onun ile relaxed claw kullanıyorum. Relaxed claw ile daha rahat ettiğimi fark ettim.
belirsizz dedi: Eline oluyor muydu? O tutuşla olması biraz zor ama. Genişletmek için tıkla... O mouse ile palm ağırlıklıydı hocam. Şu an bir tık daha küçük dandik HP mouse kullanıyorum geçici onun ile relaxed claw kullanıyorum. Relaxed claw ile daha rahat ettiğimi fark ettim.
belirsizz Hectopat Katılım 4 Mayıs 2024 Mesajlar 8.386 Makaleler 3 Çözümler 20 9 Ağustos 2024 #19 Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Dareu A950 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare 1056 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com Belki Dareu a950 pro olabilir. @599108
Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Dareu A950 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare 1056 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com Belki Dareu a950 pro olabilir. @599108
jxnd Centipat Katılım 16 Haziran 2023 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2024 #20 belirsizz dedi: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Dareu A950 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare 1056 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com Belki dareu A950 Pro olabilir. @599108 Genişletmek için tıkla... Hocam connectgame güvenilir mi? Maillere falan cevap vermiyorlarmış sanırım.
belirsizz dedi: Razer DeathAdder V2 X HyperSpeed vs Dareu A950 Pro - Gaming Mouse Comparison - EloShapes Compare 1056 gaming mice to find the perfect one for you! www.eloshapes.com Belki dareu A950 Pro olabilir. @599108 Genişletmek için tıkla... Hocam connectgame güvenilir mi? Maillere falan cevap vermiyorlarmış sanırım.