1300TL sakal & vücut tıraş makinesi onerisi

maethril

Decapat
Daha fazla  
Max 1300TL bütçe mevcut sakal ve vücut için tıraş makinesi lazım, önerisi olan var mı?

Hocam iyi günler. Fakir ultracare ya da ultracare Pro. 600 ve 1000TL'lik fiyatları var. Vücut için de uygundur.

Philips MG7745 yüz için kullanmistim güzeldi fakat vücut için iyi dönüt almadım.

memnun musunuz hocam bende almayı düşünüyorumda bütçem 1k bütçeyi aşıyor
Memnunum sadece temizlemesi ciddi zor başka bir sıkıntısını görmedim tam 0 alamıyor ama 0 a yakın sayılır (genede beklediğimden biraz düşük). Şarjı zaten çok uzun o tarafıda güzel. Ama 1.5k verilir mi onu bilemiyorum işte.

hocam çok kararsız kaldım ne alsam bilemedim çok fazla sakalı olan biri de değilim yaşım genç olduğundan ötürü sizin başka önerdiğiniz bir model var mı

hocam çok kararsız kaldım ne alsam bilemedim çok fazla sakalı olan biri de değilim yaşım genç olduğundan ötürü sizin başka önerdiğiniz bir model var mı
Bende kararsız kalmıştım hocam açıkçası çok fark olduğunu da düşünmüyorum modeller arasında. Çok para harcamak istemiyorsan daha f/p modellere bakabilirsin 1.5k biraz fazla bir tıraş makinesi için.

Hocam aynısını aldım da ürün bazen kesiyor sizde bir sorun var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…