rival 3 var ben de düşünürsenMerhaba. Maksimum bütçem 1300TL. Bana sıkıntı çıkarmayacak iyi bir mouse lazım. Genel olarak oyunlarda kullanacağım için sensörü, gecikme süresi gibi değerler benim için önemli. Sizce hangi fareyi tercih etmeliyim?
![]()
Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz Teknik Özellikler >Yüksek Performanslı PAW3395 Optik Sensör.>Hassas Amaç, Doğru Takip.>Yüksek Çözünürlüklü 26000DPI İzleme.>Ultra hafif tasarım.>Üç Modlu Bağlantı.>6 Düğmeli Proshop.connectgame.com.tr
Ya da Amazon.com.tr Delux M800 Pro - Kablosuz-Ultra Hafif Gaming Mouse-PAW3395-Beyaz ( EXTRA PAKET )![]()
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...wraithesports.com
Rival 3 var ben de düşünürsen.
Bence R1 hocam. Yedek mouse olarak tutuyorum mcusu daha iyi diye biliyorum.İkisinin arasında kaldım.
Bende de kablolu Rival 3 var. Kablosuzu bütçemi aşıyor ve çok beğenmiyorum.
Rival 3 onermeyin artik. Bu butcede r1se/m800 pro gibi kablosuz fareler var.rival 3 var ben de düşünürsen
İkisinin arasında kaldım.
Bende de kablolu Rival 3 var. Kablosuzu bütçemi aşıyor ve çok beğenmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.