1300X ve GTX 1050 Ti sisteme yükseltme tavsiyesi

ritualive

Hectopat
Benim şu an A320M anakart 1300X işlemci 1050 Ti ekran kartım var. Bu şu anki oyunlarda kötü performans sağladıgı için arttırmak istiyorum. Sizce Ryzen 5 3200 ve RTX 2060 B450M anakart ile yeterli olur mu? Oyunları oynayabilmek için orta seviyede. Kasamı değiştirmeden bunları takacağım ve almam gereken RAM frekansı en az kaç olmalıdır?

Benim şu an A320M anakart 1300X işlemci 1050 Ti ekran kartım var. Bu şu anki oyunlarda kötü performans sağladıgı için arttırmak istiyorum. Sizce Ryzen 5 3200 ve RTX 2060 B450M anakart ile yeterli olur mu? Oyunları oynayabilmek için orta seviyede. Kasamı değiştirmeden bunları takacağım ve almam gereken RAM frekansı en az kaç olmalıdır?

Büyük ihtimalle PSU'yu da değiştirmeniz gerekecek. 550W yeterli olur. 10400F ve B460 daha iyi bir tercih olur.

Psu 550W 80+ olması lazım ekran kartı olarak ne önerirsiniz bu işlemci ile iyi çalışan ve ramleri en az kaç mhz almam iyi olur
https://www.hepsiburada.com/gskill-...tent=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.9.6 *2 olarak bu parçaları tercih edebilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı