Lucifer Neferi Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #1 ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com i5 12400F mi yapayım yoksa kasa mı değişeyim? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com i5 12400F mi yapayım yoksa kasa mı değişeyim?
ChaosBey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2016 Mesajlar 2.481 Makaleler 4 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Şimdi okuyan ama ilerde işşiz. 9 Ağustos 2023 #2 Lucifer Neferi dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com i5 12400F mi yapayım yoksa kasa mı değişeyim? Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU.
Lucifer Neferi dedi: ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası www.itopya.com i5 12400F mi yapayım yoksa kasa mı değişeyim? Genişletmek için tıkla... Kasa ve PSU.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #3 i3 13100F güzel işlemci, çok rahat besler. İşlemci kalabilir, kasayı değiştirebilirsiniz. GameBooster pek güven veren bir marka değil.
i3 13100F güzel işlemci, çok rahat besler. İşlemci kalabilir, kasayı değiştirebilirsiniz. GameBooster pek güven veren bir marka değil.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ağustos 2023 #4 Kasa MSI'ya da thermalteke yapın. İslemci kalsın.
Yusuf Liebert Hectopat Katılım 24 Ocak 2019 Mesajlar 846 Çözümler 3 9 Ağustos 2023 #5 İleriye dönük olması açısından işlemci i5 yapılsa daha iyi olur. Kasa 650W Thermaltake yapılabilir.
Lucifer Neferi Centipat Katılım 20 Haziran 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ağustos 2023 #6 Peki msi kasa psu iyimidir?
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ağustos 2023 #7 Yusuf Liebert dedi: İleriye dönük olması açısından işlemci i5 yapılsa daha iyi olur. Kasa 650W Thermaltake yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da değişmesi lazım i5 işlemci için. Çok düşük kalir. Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ağustos 2023
Yusuf Liebert dedi: İleriye dönük olması açısından işlemci i5 yapılsa daha iyi olur. Kasa 650W Thermaltake yapılabilir. Genişletmek için tıkla... Hocam anakart da değişmesi lazım i5 işlemci için. Çok düşük kalir.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #8 @PALOT ELAMDAR Besler hocam sorun olmaz. Yani değiştirilse iyi olur tabii ama değişmezse de ''çok düşük'' kalmaz. Birçok kişi var H610 ile i5 kullanan.
@PALOT ELAMDAR Besler hocam sorun olmaz. Yani değiştirilse iyi olur tabii ama değişmezse de ''çok düşük'' kalmaz. Birçok kişi var H610 ile i5 kullanan.
PALOT ELAMDAR Centipat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 3.920 Makaleler 1 Çözümler 15 9 Ağustos 2023 #9 Caner Uncu dedi: @PALOT ELAMDAR besler hocam sorun olmaz. Yani değiştirilse iyi olur tabii ama değişmezse de "çok düşük" kalmaz. Birçok kişi var H610 ile i5 kullanan. Genişletmek için tıkla... Bu sistem F/P hocam işlemci değiş anakart değiş o zaman bir albenisi kalmaz.
Caner Uncu dedi: @PALOT ELAMDAR besler hocam sorun olmaz. Yani değiştirilse iyi olur tabii ama değişmezse de "çok düşük" kalmaz. Birçok kişi var H610 ile i5 kullanan. Genişletmek için tıkla... Bu sistem F/P hocam işlemci değiş anakart değiş o zaman bir albenisi kalmaz.
Caner Uncu Zettapat Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 11 Mart 2016 Mesajlar 26.062 Çözümler 201 Yer Mersin 9 Ağustos 2023 #10 PALOT ELAMDAR dedi: Bu sistem F/P hocam işlemci, değiş anakart değiş o zaman bir albenisi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de aynı şeyi söyledim zaten Siz i5 işlemci için H610 ''çok düşük'' kalır yazdınız, ona dedim. Çok düşük kalmaz.
PALOT ELAMDAR dedi: Bu sistem F/P hocam işlemci, değiş anakart değiş o zaman bir albenisi kalmaz. Genişletmek için tıkla... Tamam ben de aynı şeyi söyledim zaten Siz i5 işlemci için H610 ''çok düşük'' kalır yazdınız, ona dedim. Çok düşük kalmaz.