1333 MHz destekleyen laptopa 1600 MHz takılabilir mi?

hus3yin46

Centipat
Daha fazla  
Laptop RAM, MHz değeri AIDA64 programında Max DDR3 1333 MHz destekliyor gösteriyor fakat laptopta takılı RAM 1600 MHz 2. slota yeni bir RAM almak istiyorum. 1600 MHz alsam sıkıntı çıkar mı?

Takılabilir aynısını yaptım.

1600 MHz taksan bile kendini 1333 MHz olarak çalıştıracak.

Teşekkürler.

Bellek zamanlamaları kısmında Max 800MHz mi çalışmış tam anlayamadım. Yardımcı olabilir misin?

800 MHz çalışabileceği en hızlı profil. DDR (Double Data Rate) olduğundan iki ile çarpılıyor bu hız ürün tanıtımlarında.

Teşekkürler.

Bellek zamanlamaları kısmında Max 800MHz mi çalışmış tam anlayamadım. Yardımcı olabilir misin?
Ramler öyle gözükür o sanırım anlık kullandığı hz değeri. CPU-z açınca benim ramlar 5600 olmasına ragmen 2000 bilmem kaç gözüküyor

800 MHz çalışabileceği en hızlı profil. DDR (double data rate) olduğundan iki ile çarpılıyor bu hız ürün tanıtımlarında.

Eyvallah hocam.

RAM'ler öyle gözükür o sanırım anlık kullandığı Hz değeri. CPU-Z açınca benim RAM'lar 5600 olmasına ragmen 2000 bilmem kaç gözüküyor.

Sağ olun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…