CeziLixx Centipat Katılım 25 Şubat 2020 Mesajlar 136 Çözümler 1 17 Mayıs 2020 #11 Anakartınız DDR4 2400 - 2666 MHz ram destekliyor.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Mayıs 2020 #12 Thunder16 dedi: Var ki Kullanıyorum Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den falan mı baktınız Mhz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım.
Thunder16 dedi: Var ki Kullanıyorum Genişletmek için tıkla... CPU-Z'den falan mı baktınız Mhz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım.
Thunder16 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #13 Ellie Williams dedi: CPU-Z'den falan mı baktınız MHz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Ellie Williams dedi: CPU-Z'den falan mı baktınız Mhz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse Çok mutlu olurum
Ellie Williams dedi: CPU-Z'den falan mı baktınız MHz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Ellie Williams dedi: CPU-Z'den falan mı baktınız Mhz değerine? Oradaki değeri ikiyle çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Eğer öyleyse Çok mutlu olurum
Yusuf koca Hectopat Katılım 6 Mayıs 2020 Mesajlar 1.386 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #14 Thunder16 dedi: Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Eğer öyleyse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım.
Thunder16 dedi: Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Eğer öyleyse çok mutlu olurum. Genişletmek için tıkla... Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım.
Ellie Williams Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Eylül 2016 Mesajlar 12.165 Makaleler 35 Çözümler 332 17 Mayıs 2020 #15 Thunder16 dedi: Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Eğer öyleyse Çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Yusuf koca dedi: Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tek RAM de olsa yarısını gösterir. DDR'ın özelliğinden dolayı. Son düzenleme: 17 Mayıs 2020
Thunder16 dedi: Emin misinz o dediğiniz programdan baktım 1333 MHz diyordu. Eğer öyleyse Çok mutlu olurum Genişletmek için tıkla... Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Yusuf koca dedi: Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Tek RAM de olsa yarısını gösterir. DDR'ın özelliğinden dolayı.
Thunder16 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #16 Yusuf koca dedi: Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... 1 adet var Ellie Williams dedi: Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler
Yusuf koca dedi: Eğer şu an sistemde 2 adet RAM varsa orada yazan değeri iki ile çarpmanız lazım. Genişletmek için tıkla... 1 adet var Ellie Williams dedi: Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Genişletmek için tıkla... Teşşekürler
moxxi Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 4 17 Mayıs 2020 #17 Raminiz ile uyumlu ram almanız lazım özellikle CL ve V değerine dikkat edin.
Eskotek Hectopat Katılım 26 Aralık 2019 Mesajlar 102 Daha fazla Sistem Özellikleri • Ryzen 5 2600 • RX 480 Sapphire Nitro+ • Gigabyte B450m-H Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknisyeni 17 Mayıs 2020 #18 Ramler grubun içindeki en düşük hız ve özellikle çalışabilir ayrıca çift kanal desteği de vermeyebilir. Mümkün ise aynı marka aynı model aynı hız kullanmaya çalışın başka şansınız yoksa deneyin
Ramler grubun içindeki en düşük hız ve özellikle çalışabilir ayrıca çift kanal desteği de vermeyebilir. Mümkün ise aynı marka aynı model aynı hız kullanmaya çalışın başka şansınız yoksa deneyin
Thunder16 Hectopat Katılım 2 Nisan 2020 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2020 #19 Ellie Williams dedi: Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Tek RAM de olsa yarısını gösterir. DDR'ın özelliğinden dolayı. Genişletmek için tıkla... TEşekkürler
Ellie Williams dedi: Evet, belirtilen değerin ikiyle çarpımı RAM'inizin o an çalıştığı MHz değeridir. Tek RAM de olsa yarısını gösterir. DDR'ın özelliğinden dolayı. Genişletmek için tıkla... TEşekkürler
celilemrednsmnt Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Şubat 2020 Mesajlar 5.252 Makaleler 2 Çözümler 26 Yer Yalova Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600, Gainward RTX 4060 Python II, GoodRam 2x8 16 GB 3600 MHz, MSI MPG B550 GAMING PLUS, Kioxia Exceria G2 1 TB, Silver Stone PF240 Sıvı soğutma, WD 1 TB HDD, Dark GT PRO Mesh Kasa. Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Teknikeri 17 Mayıs 2020 #20 Farklı frekanstaki ramler birlikte çalışabilir. Ama performans düşecek, stabilite bozulacaktır.